Plum Glazed Smoked Duck Breasts Recipe

Blomme glaseret røget Duck bryster Opskrift



Imponere din familie og venner med denne blomme glaserede røgede and bryster opskrift. Du kunne ikke få en bedre smagende and bryst på de bedste restauranter i verden. Den asiatiske inspirerede blomme sauce giver den ristede and en stor crusty overflade og tilsætter en sød smag. Baste the Duck i løbet af den sidste times rygning eller de sidste 30 minutters grillning. Husk, at den bedste ting at gøre er at langsomt koge det.

De fleste mennesker kan lide Duck Medium Rare, men hvis du foretrækker det godt klaret, skal du tage dem ud, når den interne temperatur når 170 grader. Jeg lod den indre temperatur komme til 170 grader, og det var den saftigste and, jeg nogensinde har spist.

Ingredients

Til saltlage:

En liter æblejuice eller cider

¼ Kop kosher salt eller 3 spsk konservesalt

1 laurbærblad - knust

1 fed hvidløg - knust

½ Tsk pebernødder - revne

Til glasuren:

½ Kop blommegele

4 handsker hvidløg

1 spsk frisk ingefær

1 spsk soya sovs

1 spsk friskkværnet sort peber

Preparation

Fjern knogler og skind fra andebrysthalvdelene. Skyl godt.

Bland ingredienserne til saltlage, og sørg for, at saltet er helt opløst. Dette vil være nok saltlage til op til 1 og ½ pund af andebrysthalvdele. Læg anden i blød i saltlage i mindst to timer, og natten over, hvis det er muligt (maks. 12 timer).

Efter saltning skylles anden hurtigt og tør derefter med køkkenrulle. Hvis du vil, beklæd hver brysthalvdel med smeltet baconfedt. Jeg vælger ikke at gøre dette, men det ville være ekstra lækkert, hvis du gjorde det.

Placer andebrystene i din Bradley ved 225ºF i cirka to timer, afhængigt af størrelsen af brystsektionerne. Jeg brugte en blanding af Alder og Pecan bisquettes.