Dybstegt røget Kalkun Opskrift
Den friturestegeproces forsegler i kalkunens juice, men den ekstra smag fra Apple -smagsbisquetterne i Bradley -rygeren vil forbløffe dig ... server med traditionelle kalkunfestføjelser af sauce og mosede kartofler sammen med rodgrøntsager og salat eller prøve eller prøve eller prøve eller prøve eller prøve eller prøve eller prøve eller prøve eller prøve En anden kalkunmenu, der inkluderer coleslaw og pommes frites. En udbenet kalkunbryst eller hel kylling kan erstattes. Prøv Hickory Flavor Bisquettes til en anden smagsfølelse!
Ingredients
1 hel vild kalkun (vild valgfri)
Masser af olie ifølge producenten af frituregryden
Preparation
Der er mange muligheder for at tilberede en kalkun på denne måde.
Marinering af fuglen i 24 timer før tilberedning er en mulighed. Brug en sukker/saltkur i forholdet 50/50, og dæk kalkunen grundigt til og opbevar den i køleskabet.
Efter 24 timer skyl og dup tør.
Rygemetode
Koldrøg kalkunen i 4 timer, før du tilbereder den i din friture.
Brug æblesmagsbisquetter til at placere kalkunen i Bradley Smoker og kold røg ved 40°C (100°F), vend lejlighedsvis.
Følg producentens anvisninger, frituresteg i henhold til fuglens vægt.
Prøv at bruge jordnøddeolie for ekstra smag.