Cold Smoked Duck Breasts Recipe

Koldt røget Duck bryster Opskrift



For at forberede denne kolde røget andebryst opskrift, skal du fjerne huden og knoglerne fra andebrystene. Hvis du kun ryger det i en time eller to, behøver du muligvis ikke at helbrede det. En simpel grundlæggende salt saltvand fungerer. Hvis du kommer til kold røg i en længere periode, for and eller ethvert fjerkræ, kan du have det bedre med en saltvandskur (pickle) end at bruge tørre kurmetoden. Jeg starter generelt med en grundlæggende saltvandskur og tilføjer forskellige smag. Hvis du har brug for mindre, kan du halvdelen eller kvart opskriften.

Ingredients

12 andebryst

Grundlæggende saltlagekur:

1 gal vand

12 Oz syltesalt (eller 1,5 kopper Morton kosher salt)

½ Kop sukker (eller ahornsirup eller brun farin)

 Oz InstaCure #1 (ca. 8 teskefulde)

En gallon vil være nok til at helbrede omkring 12 andebryst.

Preparation

Tilsæt alle ingredienser undtagen InstaCure i en ikke-reaktiv gryde (rustfrit stål eller porcelænsforet) med en liter vand.

Bring vandet i kog, reducer varmen, lad det simre og rør, indtil alle ingredienser er opløst.

Fjern fra varmen og tilsæt 3 liter koldt vand til blandingen og tilsæt InstaCure under omrøring, indtil det er helt opløst.

Hæld i en ikke-reaktiv beholder (rustfrit stål, plastik eller glas), der er stor nok til at indeholde saltlage plus andebryst.

Læg ikke anden i saltlagen på dette tidspunkt.

Afkøl og afkøl saltlagen, indtil saltlagen er 38°F – 40°F. Du kan bruge is i stedet for koldt vand. Et pund is svarer til en pint vand.

Når saltlage er afkølet, læg brystet i saltlage, og sørg for, at de alle er helt nedsænket.

Du skal muligvis bruge en tallerken oven på dem for at holde dem nedsænket.

Hærdetider beregnes generelt efter tykkelsen af kødstykket. For andebryst bør du helbrede i 8-12 timer.

Efter at have fjernet brystet fra saltlage, skylles hvert bryst under koldt vand.

Læg dem på en rist og lufttørre uden låg i køleskabet i 8-12 timer, eller indtil de bliver klæbrige at røre ved.

Hvis du koldrøger, skal du holde rygeren under 90°F. Jeg ville ikke påføre mere end 4-6 bisquetter.