Pumpet røget Kalkun Opskrift
Vi har gjort denne pumpede røget kalkunopskrift mange gange. Sådan gør vi det: udgør en koncentreret blanding og pumpe kalkunen med en pumpenål. Jeg ryger kalkunbrystet ned og pumper altid kalkunbrystet fra fronten under huden ved nakken og bagfra igen, går ind under huden og dybt ned i brystkødet. Jeg gør det samme på bagsiden af lårene.
Ingredients
En kalkun på 12 til 16 lb (brug kun kalkuner, der ikke er tilføjet noget)
Til pumpen:
8 Oz mild vin
4 oz vand
4 oz smør eller margarine
(1⅝ Oz) eller 4 og ½ spsk kalkunkrydderi
2 tsk kødkur (dette er minimumsmængden, ikke kort)
Preparation
Bring alle pumpeingredienserne næsten i kog.
Rør kraftigt, mens du fylder pumpenålen (smøret vil gerne flyde). Du kan have nogen, der rører rundt, mens du sutter hvalpen fuld.
Pump alle ovenstående ingredienser i kalkunen.
Røg ved en temp. på mindst 220ºF (104.4°C) i 6 til 8 timer.
Røget kalkun med brystet nedad.