Røget Maple Bourbon Wings Opskrift
Giv en særlig smag til disse røget ahornbourbon -vinger opskrift. Brug rosmarin, ahornsirup og whisky til at marinere dem. Og selvfølgelig røg med ahornbisquettes.
Ingredients
2 kg kyllingevinger
Sovs:
1 spsk smør
2 spsk revet eller finthakket løg
½ kop bourbon whisky
¾ Kop ahornsirup
2 spsk tomatpure
2 kviste frisk rosmarin
¼ tsk salt
¼ tsk sort peber
Preparation
Smelt smør i en medium gryde ved middel varme.
Tilsæt løgene og kog indtil de er gennemsigtige.
Tilsæt de resterende ingredienser til saucen.
Lad det simre, indtil det er tyknet, 5-10 minutter, og tag det af varmen.
Forvarm ryger til 250°F med ahornsmagsbisquetter.
Vend vingerne med halvdelen af glasuren og læg dem på en aluminiumsbageplade.
Ryg indtil en indre temperatur på 165°F er nået, ca. 2 timer.
Fjern fra ryger og smid den resterende glasur i.
Opskrift af: Lena Clayton