Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Røget Maple Bourbon Wings Opskrift



Giv en særlig smag til disse røget ahornbourbon -vinger opskrift. Brug rosmarin, ahornsirup og whisky til at marinere dem. Og selvfølgelig røg med ahornbisquettes.

Ingredients

2 kg kyllingevinger

Sovs:

1 spsk smør

2 spsk revet eller finthakket løg

½ kop bourbon whisky

¾ Kop ahornsirup

2 spsk tomatpure

2 kviste frisk rosmarin

¼ tsk salt

¼ tsk sort peber

Preparation

Smelt smør i en medium gryde ved middel varme.

Tilsæt løgene og kog indtil de er gennemsigtige.

Tilsæt de resterende ingredienser til saucen.

Lad det simre, indtil det er tyknet, 5-10 minutter, og tag det af varmen.

Forvarm ryger til 250°F med ahornsmagsbisquetter.

Vend vingerne med halvdelen af glasuren og læg dem på en aluminiumsbageplade.

Ryg indtil en indre temperatur på 165°F er nået, ca. 2 timer.

Fjern fra ryger og smid den resterende glasur i.

Opskrift af: Lena Clayton