Smoked Duck Jerky Recipe

Røget Duck Jerky OpskriftDenne røget Duck Jerky -opskrift og er meget let og alsidig. Du kan i stedet bruge hudløse ænder eller gåsebryst. Lad kødet marinere i mindst 24 og op til 48 timer - jo længere er det i blandingen, jo saltere bliver kødet. Under marineringsprocessen skal du massere kødet rundt i posen for at holde alle brikkerne i kontakt med marinaden. Husk, at du ikke koger på kødet, du tørrer det, du tørrer det og glemmer ikke at rotere/dreje hver time, ved 150F (65,5c).

Ingredients

3 pund hudløs, affedtet ande- eller gåsebryst

2 kopper vand

2 spsk kosher salt

½ tsk kur 1

¼ kop Worcestershire sauce

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk tørret timian

1 tsk cayennepepper

1 tsk porcini pulver

3 spsk brun farin

Preparation

Skær andebrystene i strimler på ca. ¼ tomme.

Bland de resterende ingredienser godt i en stor skål. Kom kødet i marinaden og massér det hele rundt, så det bliver jævnt.

Hæld det hele i en lukkelig plastikpose eller beholder og stil det i køleskabet.

Lad dette marinere i mindst 24 og op til 48 timer - jo længere det er i blandingen, jo saltere bliver kødet. Under marineringsprocessen masseres kødet rundt i posen for at holde alle stykkerne i kontakt med marinaden.

Tag anden ud af posen og dup tør med køkkenrulle.

Følg enten instruktionerne i din dehydrator for at lave ryk (jeg dehydrerer min efter 2-timers røg) eller læg strimlerne på et rygerstativ og ryg i 2 timer ved 150F (65,5ºC). Derefter skal du blot opvarme til 160ºF (71,1ºC), indtil duck jerky bøjer.