Røget asiatisk marineret And Salatruller opskrift
Inden du laver ruller, skal du ryge anden og forberede de grøntsager, som du vil pakke. For salaten vil en blanding af salat, rød paprika, agurk, gulerødder og grønne løg være nok.
Mariner andebrystene i asiatiske krydderier og ryger dem med egetræ. Pakk rullerne i tynd rispapir, der kombinerer skiver af røget and, grøntsager og nudler. To ænderbryst fremstiller 8 salatruller.
Ingredients
Til marinade:
¼ kop vegetabilsk olie
2 spsk sesamolie
1 spsk risvinseddike
¼ kop sojasovs
1 tsk revet ingefær
1 tsk Sambal
2 fed hvidløg - hakket
Til salatrullerne:
1 pakke rispapir
1 pakke vermicelli "glas" risnudler
1 Hoved grøn bladsalat
1 rød peberfrugt - i julien
½ engelsk agurk - julienned
2 gulerødder - skrællet og skåret i julien
1 bundt grønt løg - i tynde skiver
Til dipsaucen:
1 spsk rød karrypasta
2 spsk vegetabilsk olie
1 dåse kokosmælk
¼ Kop usaltet, naturligt jordnøddesmør (jeg brugte chunky for ekstra tekstur)
2 tsk sojasovs
Preparation
Pisk ingredienserne til marinaden sammen.
Mariner andebrystene natten over, skod fedthætten af andebrystet på forhånd.
Læg vermicelli nudler i en skål med vand og stil i køleskabet til at trække natten over.
Røg andebryst i 1½ - 2 timer i ryger forvarmet til 225°F med egebisquetter, eller indtil en indre temperatur på 160°F er nået.
Lad and køle af, skær den i strimler.
Fyld en stor bradepande/fad med stuetemperatur vand.
Nu begynder vi at samle salatrullerne! Jeg foretrækker at dobbeltpakke mine salatruller. Det sparer dig for de ødelæggende virkninger af et iturevne papir, og det betyder, at du kan lægge endnu mere velsmagende ting derind. Start med at dyppe et stykke rispapir i vandet ad gangen (lad det ligge i vand i 1 minut) og flad det derefter ud på et rent skærebræt. Gentag og læg et andet papir direkte ovenpå (det dobbelte omslag!). Papirerne skal være bløde og bøjelige.
Læg et stykke bladsalat, en lille håndfuld afdryppede og udblødte vermicelli nudler, skiver af and, lidt peberfrugt, agurk, gulerod og grønne løg i midten af wrap.
Pak salatrullen op, ligesom man ville pakke en burrito ind, og træk kanten tættest på dig hen over ingredienserne. Stik siderne ind og rul væk fra dig for at forsegle enden. Hvis du har problemer med at forsegle papiret, så dup en smule vand på kanten.
Gentag, gentag, gentag!
For at lave dipsaucen, læg olie og rød karrypasta i en lille gryde på medium varme
Sauter pastaen i 2-3 minutter under konstant omrøring
Tilsæt kokosmælk, jordnøddesmør og sojasovs
Lad det simre i 3 minutter på komfuret, sørg for at fortsætte med at røre for at undgå at sovsen klæber til gryden
Server salatrullerne med saucen og nyd!