Smoked Bacon Wrapped Chicken Breast Recipe

Røget Bacon indpakket kylling Brystopskrift



Denne lækre opskrift er perfekt til baconelskere! Juicy kyllingebryst fyldt med skinke og ost, derefter pakket ind i bacon og røget i 2,5-2,75 timer med dit yndlings træ, hvilket skaber en perfekt balance mellem smag, der vil efterlade dig ønsker mere.

Ingredients

1 kyllingebryst uden skind og ben

10 skiver bacon

4 skiver sandwichskinke med lavt saltindhold

4 skiver provolone ost

Preparation

Skær kyllingebrystet i 4 skiver. Det ville være 4 skiver pr. hele kyllingebryst. (2 skiver pr. halvdel af brystet.)

Pund kyllingeskiverne i tyndere stykker

Tag nu 4 skiver bacon og læg dem side om side

Tag et femte stykke bacon og læg det på tværs af de fire strimler i midten

Dernæst er det bare at lægge tingene ovenpå baconen. Dette er den rækkefølge, hvor alt er lagt i lag: en skive kylling, en skive skinke, en skive ost, en skive kylling, en skive skinke og en skive ost.

Rul din kylling, skinke og ost sammen så godt du kan. Jeg ved, at det kommer til at se ud som om det ikke vil rulle op korrekt, men det ruller godt nok op.

Bind rullen sammen med de 4 stykker bacon og tandstikker. Når det er gjort, tager du tværstykket af bacon og trækker det op og over begge ender af rullen og tandstikker det også.

Rygning:

Opvarm Bradley i mindst 30 minutter.

Indstil varmeskyderen ¾ vej til højre.

Brug 4 pucke af dit yndlingstræ (jeg brugte ahorn denne gang) og ryg omkring 2½ til 2¾ timer. Den vil være røget/kogt inden da. Vi har prøvet 8, derefter 6 og derefter 3 pucke til en værdi af røg. Vi føler, at 4 pucke ville være den korrekte mængde, der ville give dig en god balance mellem smag, uden at overdrive resten af genstandene.