Smoked BBQ Chicken Thighs

Røget BBQ Kyllingelår Opskrift



Kyllingelår får den ideelle kylling til rygeren: knogler, hud-on. Denne røget BBQ -kyllingelår har en smøragtig saltvand og en krydret gnid, røget til perfektion med Hickory Wood.

Ingredients

12-14 Kyllingelår

1 kop af din yndlings BBQ sauce

½ pund smør

Til saltlage:

4 kopper vand

¼ kop kosher salt

3 spsk brun farin

1 spsk sort peber

Til Rub:

¼ kop kosher salt

⅓ Kop brun farin

2 spsk paprika

2 spsk hvidløgspulver

2 spsk tørret persille

1 spsk sort peber

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Opløs ingredienserne til saltlagen sammen.

Dyp kyllingelår i lage og stil tildækket i køleskabet natten over, eller minimum 4 timer.

Fjern fra saltlage, skyl og dup tør.

Bland ingredienserne til gnidning.

Coat kylling jævnt i rub.

Forvarm ryger til 225°F med Bradley Hickory Flavor Bisquettes.

Smelt ½ lb smør, og tilsæt resterende rub til en aluminiumsbageform.

Læg kyllingen i smørbadet og ryg i 1½ time.

Fjern kyllingen fra smørbadet.

Drys med BBQ-sauce og ryg direkte på rygerstativet (Bradley Magic Mats anbefales for at forhindre fastklæbning) i yderligere 30-45 minutter eller indtil en indre temperatur på 165°F er nået.

Serveres lun med ekstra BBQ sauce.

Opskrift af: Lena Clayton