Røget BBQ Kyllingelår Opskrift
Kyllingelår får den ideelle kylling til rygeren: knogler, hud-on. Denne røget BBQ -kyllingelår har en smøragtig saltvand og en krydret gnid, røget til perfektion med Hickory Wood.
Ingredients
12-14 Kyllingelår
1 kop af din yndlings BBQ sauce
½ pund smør
Til saltlage:
4 kopper vand
¼ kop kosher salt
3 spsk brun farin
1 spsk sort peber
Til Rub:
¼ kop kosher salt
⅓ Kop brun farin
2 spsk paprika
2 spsk hvidløgspulver
2 spsk tørret persille
1 spsk sort peber
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Opløs ingredienserne til saltlagen sammen.
Dyp kyllingelår i lage og stil tildækket i køleskabet natten over, eller minimum 4 timer.
Fjern fra saltlage, skyl og dup tør.
Bland ingredienserne til gnidning.
Coat kylling jævnt i rub.
Forvarm ryger til 225°F med Bradley Hickory Flavor Bisquettes.
Smelt ½ lb smør, og tilsæt resterende rub til en aluminiumsbageform.
Læg kyllingen i smørbadet og ryg i 1½ time.
Fjern kyllingen fra smørbadet.
Drys med BBQ-sauce og ryg direkte på rygerstativet (Bradley Magic Mats anbefales for at forhindre fastklæbning) i yderligere 30-45 minutter eller indtil en indre temperatur på 165°F er nået.
Serveres lun med ekstra BBQ sauce.
Opskrift af: Lena Clayton