Smoked BBQ Chicken Wings Recipe

Røget BBQ Kyllingevinger Opskrift



For at forberede denne røget BBQ -kyllingevinger opskrift kan du bruge dit valg af træ. Hemmeligheden her for at anvende BBQ -sauce i den sidste times rygning. En konsekvent temperatur på 275 F vil gøre dem sprøde.

Ingredients

2 pund kyllingevinger

1 spsk malet chipotlepulver

1 spsk paprika

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 tsk sort peber

1 tsk salt

2 spsk brun farin

1 kop BBQ sauce

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Hvis det ønskes, skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.

Bland chipotlepulver, paprika, hvidløgspulver, løgpulver, sort peber, salt og brun farin sammen. Smid vingerne i krydderierne, så de er jævnt belagte.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.

Læg de krydrede vinger på rygerstativer og ryg i ca. 2 timer.

Smid vingerne i BBQ-saucen og læg dem tilbage på rygeristerne. Ryg i endnu en time, eller indtil den er gennemstegt og skindet er sprødt.

Fjern vingerne fra rygeren og server.