Røget BBQ Kyllingevinger Opskrift
For at forberede denne røget BBQ -kyllingevinger opskrift kan du bruge dit valg af træ. Hemmeligheden her for at anvende BBQ -sauce i den sidste times rygning. En konsekvent temperatur på 275 F vil gøre dem sprøde.
Ingredients
2 pund kyllingevinger
1 spsk malet chipotlepulver
1 spsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk sort peber
1 tsk salt
2 spsk brun farin
1 kop BBQ sauce
Bradley Flavor Bisquettes
Preparation
Hvis det ønskes, skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.
Bland chipotlepulver, paprika, hvidløgspulver, løgpulver, sort peber, salt og brun farin sammen. Smid vingerne i krydderierne, så de er jævnt belagte.
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.
Læg de krydrede vinger på rygerstativer og ryg i ca. 2 timer.
Smid vingerne i BBQ-saucen og læg dem tilbage på rygeristerne. Ryg i endnu en time, eller indtil den er gennemstegt og skindet er sprødt.
Fjern vingerne fra rygeren og server.