Smoked Buffalo Dip Grilled Cheese Sandwich Recipe

Røget Buffalo Dip Grillet ostesandwichopskrift



Mangler Disney Worlds berømte bøffelgrillede ostesandwich? Nå, pisk noget Disney -magi fra dit eget køkken og nyd den slemme godhed med et lille antydning af hotness med denne opskrift!

Ingredients

 3 Kyllingebryst

½ kop Buffalo Wing Sauce

½ kop Ranch

8 ounces flødeost

1 kop revet cheddarost

1 kop revet ost

2 skiver brød

Salt

Peber

Hvidløgs pulver

Smør

Valgfri:

Æbletræbisquetter

Preparation

Krydr kyllingebrystene med salt, peber, hvidløgspulver og paprika.

Læg kyllingebrystene i din ryger og ryg den ved 300°F eller 150°C. Fjern kyllingebrystene, når de når en indre temperatur på 165°F eller omkring 75°C. Valgfri: Brug æbletræbisquetter for en ekstra røgsmag.

Lad dem hvile i 5 minutter, inden du river kyllingen.

Placer den stuetemperatur flødeost i en støbejernsgryde, læg derefter din kylling og top med ranch, buffalo wing sauce og revet cheddarost.

Sæt stegepanden på rygeren og ryg den ved 320°F eller 160°C i 20 minutter.

Efter 20 minutter lægges kyllingen i bøffel- og ostedip mellem 2 skiver brød og revet ost.

Smør en pande og grill begge sider af sandwichen i cirka 4 minutter hver.

Opskrift af: Miguel laver mad med ild