Chili Chicken Bites

Røget chili Kyllingbid Opskrift



Chili -kylling er en meget populær skål og har en række præparater. Denne version indeholder den perfekte balance mellem søde og krydret krydderier. Følg instruktionerne, og lær, hvordan man laver det i et par trin. Til rygning brugte vi Hickory Wood, og det fungerede helt fint.

Ingredients

4-5 kyllingebryst

Til gnidning:

¼ kop brun farin

1½ spsk kosher salt

½ spsk paprika

1 tsk cayennepeber

½ tsk sort peber

1 tsk chiliflager

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory

Preparation

Forvarm ryger til 225°F med Hickory Bisquettes.

Kyllingebryst i tern.

Bland ingredienserne til gnidning.

Smid kyllingen i rub og læg den i aluminiumsbageplader.

Ryg i 1-2 timer (afhængig af størrelsen på kyllingen i tern), indtil en indre temperatur på 165°F er nået.

Af: Lena Clayton.