Røget chili Kyllingbid Opskrift
Chili -kylling er en meget populær skål og har en række præparater. Denne version indeholder den perfekte balance mellem søde og krydret krydderier. Følg instruktionerne, og lær, hvordan man laver det i et par trin. Til rygning brugte vi Hickory Wood, og det fungerede helt fint.
Ingredients
4-5 kyllingebryst
Til gnidning:
¼ kop brun farin
1½ spsk kosher salt
½ spsk paprika
1 tsk cayennepeber
½ tsk sort peber
1 tsk chiliflager
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory
Preparation
Forvarm ryger til 225°F med Hickory Bisquettes.
Kyllingebryst i tern.
Bland ingredienserne til gnidning.
Smid kyllingen i rub og læg den i aluminiumsbageplader.
Ryg i 1-2 timer (afhængig af størrelsen på kyllingen i tern), indtil en indre temperatur på 165°F er nået.
Af: Lena Clayton.