Smoked Chili and Lime Turkey Wings

Røget chili kalk Tyrkiet Wings Opskrift



Træt af kyllingevinger? Prøv disse røget Chili Lime Turkey Wings opskrift på en ændring. Ryg dem med valg af træ. Når du er klar til at klemme limesaft over hele vingerne og server.

Ingredients

8 Tyrkiet vinge portioner

3 spsk chilipulver

1 spsk hvidt sukker

1 tsk salt

1 tsk hvidløgspulver

½ tsk cayennepeber

2 limefrugter

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

I en skål blandes chilipulver, hvidt sukker, salt, hvidløgspulver og cayennepeber sammen.

Smid kalkunvingeportionerne i krydderiblandingen, indtil de er belagte, og læg dem på rygerstativet.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.

Placer kalkunvingerne i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 170°F, cirka 2 timer.

Tag vingerne ud af rygeren og pres limesaft over hele vingerne og server.

Opskrift af: Steve Cylka