Smoked Creamy Jalapeno Chicken Recipe

Røget cremet Jalapeno kylling Opskrift



Denne udstoppede kylling giver dig søde antydninger til BBQ, kandiseret jalapenos og cremet honning. Denne kylling røget i smør ved hjælp af støbejern.

Ingredients

3 udbenede kyllingebryst

1/2 kop mexicansk fire ost

½ blok flødeost (stuetemperatur)

2 spsk cremet jalapeno honning

En halv krukke kandiserede jalapenos

¼ kop BBQ sauce

4 spsk. smør

Krydderi:

1 spsk. røget paprika

1 tsk. chili pulver

1 tsk. cayennepeber

Et strejf knust havsalt

Et strejf knust peberkornsmedley

1 tsk. løg pulver

1 tsk. hvidløgs pulver

1 tsk. kværnet hvid peber

Brug en tom krydderibeholder til at tilføje disse ingredienser ovenfor i en beholder og bland. Dette vil være krydderiet du bruger til at krydre indersiden af kyllingebrystet.

Indstillinger for ryger:

Træ: Hickory

Temperatur: 226 F

Røgtimer: 2 timer

Timer: 2 timer

Preparation

Tænd for din ryger, og indstil din ryger til de angivne indstillinger.

Skær hvert kyllingebryst i halve (vandret). På denne måde kan du fylde hvert kyllingebryst.

Del den ½ blok flødeost i tre og fordel jævnt. Top hver flødeost pålæg med omkring 1/3 af mexicansk four cheese og kandiserede jalapenos.

Ved hjælp af krydderblandingen lavede vi støv hvert kyllingebryst ovenpå flødeosten/fireosten.

Læg det øverste stykke af kyllingebrystet oven på flødeostblandingen, og brug bagegarn til at binde to tråde rundt om kyllingen, så de ikke falder fra hinanden.

Krydr hver kylling med friskkværnet salt og peberkornsmedley.

Læg den i rygeren og indstil en timer i 60 minutter.

Træk kyllingen ud af rygeren og læg den i en støbejernsgryde. Dette vil hjælpe kyllingen med at bevare fugten i kødet og tilføje noget mere smag. Mens du trækker kødet ud, skru temperaturen op til 320 F. Temperaturstigningen skyldes, at tilføjelse af en jerngryde til P10-rygeren tager mere varme for at tilberede kyllingen i stegepanden inde i rygeren.

Mens du placerer kyllingen i stegepanden; gnid den cremede jalapeno-honning på ydersiden af kyllingen. Tilsæt ¼ kop BBQ-sauce, 4 spsk smør i gryden og sæt tilbage i rygeren, indtil den indre temperatur når 165 F.

God fornøjelse!

Opskrift af Moody Foodie Tulsa