Røget Enchilada Stegepius opskrift
Gør dig klar til at nyde de mundvandede smag af disse røget kylling enchiladas. Den mørke strimlede kylling krydret med kosmos tør gnid og glaseret med kosmos ribglasur, indpakket i varme tortillaer og kvalt i grøn enchilada -sauce og smeltet ost, er disse enchiladas en fiesta af lækkerhed, der vil efterlade dig efter at have mere efter hver bid.
Ingredients
1½ kopper revet kylling (kogt)
2 kopper grøn enchiladasauce
10 Majs- eller meltortillas
2½ kopper strimlet mexicansk Four Cheese blanding
½ kop rødløg i tern
4 spsk hakket koriander
Kosmos Dry Rub (Dirty Bird)
Kosmos Rib Glaze (Cherry Apple Habanero)
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley Smoker non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 120 minutter
Temp: 251ºF (121.7°C)
Træ: Øl
Rygetid: 60 minutter
Samlet tilberedningstid: 160 minutter
Preparation
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger.
Sæt kyllingebrystet på et skærebræt og krydr med Kosmos dry rub. Brug derefter Kosmos rib-glaze og belæg begge sider af kyllingen. Dette vil hjælpe med at holde kyllingen fugtig indeni, mens den tilberedes. Hvis du vil tilføje en knivspids mere af rub på toppen af glasuren, kan du.
Placer kyllingen inde i Bradley Smoker i ca. 120 minutter, eller indtil kyllingens indre temperatur når 165 grader.ºF (73.9°C). Jeg bruger mit Thermoworks Instant Read-termometer for at sikre, at indersiden af kyllingen er gennemstegt. Tag kyllingen ud af rygeren og stil til side, mens du forbereder.
Skær rødløget i små stykker med en kniv eller grøntsagshakker. Skær derefter kyllingebrystet i små stykker.
Tid til at varme tortillaerne op - Brug en våd klud til at placere tortillaerne i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Dette vil hjælpe med at forhindre, at tortillaerne rives fra hinanden, når du ruller dem.
Byg Enchiladas - ved hjælp af den opvarmede tortilla, læg følgende i tortilla kyllingen, løget, osten og rotel. Rul til en halvtæt rulle og fyld jerngryden fuld af enchiladas.
Dæk enchiladas med ost og enchiladasauce. Hvis du har rester af løg, rotel eller ost, er du velkommen til at tilføje oven på enchiladaerne.
Drej Bradley Smoker-temperaturen op til 320ºF (160°C). Sæt stegepanden i rygeren og kog i 20 minutter, eller indtil osten er helt smeltet igennem.
Tag den ud af rygeren og lad den køle af i cirka 5 minutter. Top af med creme fraiche, salsa og nyd!
Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa