Smoked Far East Chicken Recipe

Røget Fjernøsten kylling Opskrift



Hoisins sauce er en meget almindelig ingrediens i kinesisk køkken, der bruges som glasur til kødet.

Ingredients

1 kg (2 lb) kyllingebryst, med ben i

45 ml (3 spsk) hoisinsauce (tilgængelig i kinesiske sektioner)

30 ml (2 spsk) hver hvidvinseddike, sherry, vand og olie

Preparation

Forberedelse:

Skin kyllingebryster, fjern så meget fedt som muligt. Sæt til side.

Kog hoisinsauce, eddike, sherry, vand og olie op i en lille gryde. Reducer varmen og lad det simre i et til to minutter. Fedt nok.

Beklæd alle overflader af kyllingestykkerne, gnid godt ind.

Lad kyllingen stå ved stuetemperatur i to timer.

Rygemetode:

Forvarm rygeren til cirka 85-100°C (185-220°F).

Læg kyllingen på olierede stativer.

Røgkoge i cirka 1½ – 2½ time eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 55-60°C (130-140°F). Tilberedningstid vil variere afhængigt af vejr- og vindforhold.