Røget Fladet and Opskrift
Denne røget fladede andopskrift fungerer til enhver lille spilfugl. Fladning er en god måde at gå med dem på. Sørg for, at duckskodder med preening kirtel er blevet fjernet.
Prøv einer bær i stedet for allspice, og det er også muligt at injicere brysterne med æblejuice. Jeg serverer det normalt koldt med kiks og ost, men jeg lægger ost og kiks ud for at vise fuglene Au Natural først. Derefter hud dem og skiv brystet. Benene og lårene er de bedste!
Ingredients
4 til 6 hele gråænder - skind på
4 Qt vand
⅔ Kop Morton's Tender Quick
⅓ Kop salt
1 Kop brun farin
1 tsk hele peberkorn
1 tsk hel allehånde
½ tsk hvidløgspulver
4 laurbærblade
Preparation
Forbered ænder:
Med en takket kniv, eller lille sav, flækkede plukkede ænder ned af rygraden.
Åbn ænder og flad.
Brug en stiv børste, skrub indersiden, og skyl derefter rent.
saltlage:
Bland ingredienserne med 1 qt vand og bring det i kog
Lad det simre i 15 minutter.
Si, og afkøl derefter saltlage i køleskabet.
Bland saltlage med de resterende 3 qts vand.
Læg ænder i blød i saltlage i 3 dage.
Fjern fra saltlage og skyl i koldt vand.
Mens du opvarmer ryger, skal du holde ænder ved stuetemperatur i 1 time og derefter duppe dem tørre.
Røg:
Læg ænder på rygerstativer, skind op.
120°F - 3 timer, ingen røg, udluftning 100% åben.
140°F - 5 timer, kirsebær- eller æblerøg, udluftning 50 % åben.
160°F - udluftning 25% åben, indtil brysttemperaturen er 150°F.