Smoked jerk chicken recipe

Røget udstoppet Jerk kylling Brystopskrift



Simpelthen lækker! Dette er et fantastisk røget kyllingebryst med en smag af rom. Fadet, der vil være bedst, hvis du er forberedt på forhånd til bedste smag, men det er ikke nødvendigt. Endnu bedre, hvis du marinerede natten over.

Ingredients

1 tsk allehånde

½ tsk muskatnød

½ tsk kanel

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk malet ingefær

½ tsk kværnet sort peber

½ tsk cayennepeber

1 tsk salt

4 udbenet skindfri kyllingebryst

1 kop flødeost, blødgjort

1 kop revet mozzarellaost

½ kop abrikosmarmelade, delt

1 skotsk bonnet peber, frøet

2 spsk rom

Bradley Flavor Bisquettes – Eg eller Whisky Eg

Preparation

Lav jerk krydderi ved at blande allehånde, muskatnød, kanel, hvidløgspulver, ingefær, sort peber, cayennepeber og salt sammen i en lille skål. Sæt til side.

Hold kniven vandret, sæt den ind i den tykke ende af hvert kyllingebryst og skær den til en dyb lomme. Pas på ikke at trænge igennem den anden ende.

I en skål blandes flødeost, mozzarellaost og ¼ kop abrikosmarmelade sammen, indtil det er godt blandet.

Hæld osteblandingen jævnt i lommerne på hvert kyllingebryst.

Drys jerkkrydderi over hele de fyldte kyllingebryster og gnid forsigtigt krydderiet ind i kødet.

Lav glasuren ved at blande den resterende ¼ kop abrikosmarmelade, skotsk hættepeber og rom, indtil den er glat. Sæt til side.

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (ahorn eller hickory fungerer også godt).

Læg kyllingebrystene på røgerist og sæt stativet i Bradley-rygeren. Røg kyllingen, indtil den når en indre temperatur på 165ºF, cirka 3 timer.

Pensl lidt af glasuren på kyllingen midtvejs i rygesessionen. Pensl dem igen, når kyllingen kommer ud af rygeren.