Stuffed Chicken Breast with Chimichurri Sauce

Røget udstoppet Kyllingebryst med Chimichurri -sauce opskrift



Røget kylling får bare en tilsat smag med denne friske grønne sauce fra Argentina.

Ingredients

4 udbenet skindfri kyllingebryst

2 kopper frisk koriander

1 Jalapeno peber, udkernet og frøet

1 fed hvidløg

1 tsk røde chiliflager

1 lime, presset

2 spsk tørret oregano, delt

4 spsk olivenolie, delt

1½ tsk salt, delt

½ tsk kværnet sort peber

3 fed hvidløg, hakket

1 kop flødeost, blødgjort

Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Ahorn eller Eg

Preparation

Lav chimichurri-saucen ved at tilsætte frisk koriander, jalapenopeber, 1 fed hvidløg, chiliflager, limesaft, 1 tsk tørret oregano, 3 spsk olivenolie og 1/2 tsk salt til en foodprocessor. Tryk på pulsknappen og slip. Fortsæt med at gøre dette for at hakke koriander fint. Saucen minder om finthakkede krydderurter.

Kom flødeosten i en skål og tilsæt 2 spsk af chimichurri-saucen. Sæt den resterende chimichurri sauce til side til senere. Brug en gaffel til at mose flødeost og chimichurri-sauce, indtil det er godt blandet.

Hold kniven vandret, sæt den ind i den tykke ende af hvert kyllingebryst og skær den til en dyb lomme. Pas på ikke at trænge igennem den anden ende.

Hæld flødeostblandingen jævnt i lommerne på hvert kyllingebryst.

Bland de resterende 1 spsk oregano, 1 spsk olivenolie, 1 tsk salt, 1/2 tsk sort peber og hakket hvidløg i en lille skål. Gnid hele kyllingebrystene. Læg kyllingen på en rygerist.

Indstil rygeren til 250°F ved hjælp af æble-, ahorn- eller egetræ-bisquetter.

Røg kyllingen, indtil den når en indre temperatur på 165°F.

Læg kyllingebrystene på en tallerken og kom den resterende chimichurri-sauce ovenpå.

Ved Steve Cylka