Røget Fyldte kyllingelår Opskrift
Nå, dette er spændende! Jeg er en af de nye bloggere for Bradley -rygere, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg kan stadig huske dagen for et antal år siden, da jeg købte min første Bradley -ryger.
Det var den 4 rack digitale ryger, og wow, åbnede den nogensinde for mig madlavning for mig. Selvom det at elske den klassiske BBQ, bliver kreativ og prøve nye ting for at ryge forfører mig. Jeg ser frem til at dele nogle af disse kreationer med dig!
Så simpelt som det: alt er bedre med bacon
Udbenet, hudløse, kyllingelår er perfekte til fyldning. De skaber lækre små bundter, der allerede er delstore! Bedre endnu, hvis du pakker dem ind med bacon, fordi det er, det er bacon, og alt er bedre med bacon.
Alvorligt giver baconet noget nødvendigt fedt for at hjælpe med at holde kyllingelåret pænt og fugtigt. Selvom der er mange forskellige fyldmuligheder at vælge imellem, vil du her finde tre fyldopskrifter, der fungerer godt, mens du leverer smag.
Prøv nogen af disse, eller bliv kreativ og lav din egen fyldning. Mulighederne er uendelige.
Ingredients
Røget fyldte kyllingelår:
8 Udbenede, skindløse, kyllingelår
4 tykke skiver eller otte tynde skiver bacon
BBQ sauce og snor
Derudover skal du blot vælge et af fyldforslagene nedenfor
Svampefyld:
2 spsk smør
8 oz svampe, fint hakkede
1 Løg
2 fed hvidløg, hakket
½ kop hakket persille
Salt og peber efter smag
Chorizo og Monterey Jack Stuffing:
1 spsk olivenolie
½ pund chorizokød
1 Jalapeno peber, frøet og hakket
¼ rødløg
1 fed hvidløg, i tern
1 kop Monterey jack ost, revet
Soltørret tomat- og mozzarellafyld:
4-6 soltørrede tomater, hakket
2 spsk persille
1 fed hvidløg og tre skalotteløg, hakket
½ tsk salt
1 kop mozzarellaost, revet
Preparation
Kyllingelår:
Opvarm Bradley Smoker til 250ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble, Jim Beam, alle fungerer godt med denne opskrift).
Hvis du bruger tyk bacon, skal du skære hver skive i halve. Ellers, hvis du bruger tynde/normale skiver, så lad dem være hele.
Læg en stribe bacon og et kyllingelår på et skærebræt. Bare en beskeden mængde fyld i midten af kyllingelåret vil være nok.
Til sidst vikler du kyllingelår og bacon rundt om farsen og binder det med noget snor.
Røg med valgfrit træ (hickory) ved 250ºF i 2 til 2½ time. Kødets indre temperatur skal være 165ºF.
Pensl med BBQ sauce inden servering.
Svampefyld:
Tilbered farsen ved at smelte smørret i en gryde.
Tilsæt derefter løg, svampe og hvidløg.
Kog indtil løgene er møre.
Tilsæt derefter persille, salt og peber og kog yderligere et par minutter.
Tag svampefarsen fra varmen og lad den køle af til stuetemperatur.
Chorizo og Monterey Jack Stuffing:
Varm olien op i en stegepande, og tilsæt derefter hvidløg, chorizo, løg og jalapeno. Kog indtil grøntsagerne er møre og chorizoen er kogt igennem ca. 6-8 minutter.
Bring til stuetemperatur og rør Monterey Jack-osten i.
Soltørret tomat- og mozzarellafyld:
Bare bland alle ingredienser sammen, indtil det er godt blandet.