Røget Goose Jerky Opskrift
Denne røget gåse -rykkende opskrift er meget alsidig. Hvis du ikke har meget tid til at ryge det, er det muligt bare at bruge Reveo, Marinere og dehydrator. Jeg har en ny Cabelas Dehydrator. Det fungerer temmelig godt og 90% mere støjsvage end min 80L. Også skiveren på min slibe gør det ikke let at skære. For mindre jerky stykker er det bedre at bruge Frogmat.
Opskriften er ganske enkel. Bland alt sammen i en stor overdækket skål (plast), og sørg for, at al gåsen er nedsænket. Sæt køleskabet natten over. Den næste dag skal du fjerne gåsen og lægge dehydrator eller ryger. Eller du kan bruge Reveo og springe natten over.
Ryger 150-160 F (65,5-71,1c), indtil du kan lide den måde, den rykkede er færdig. Dehydrator ved 150-160 F (65,5-71,1c) på samme måde.
Ingredients
4 kg gåsebryst, skåret i tynde skiver
2 kopper teriyaki sauce
2 spsk tabasco sauce
3 kopper koldt vand
2 spsk flydende røg (opt.), hvis du dehydrerer
2 spsk sort peber
2 spsk hvidløgspulver
1 spsk kødmørningsmiddel
1 spsk Mrs. Dash (enhver smag)
1 spsk rød peber
1 tsk kur #1 (kun for rygere)
1-2 spsk salt eller mere, hvis du kan lide det rigtig salt.
Preparation
Bland alt sammen i en stor tildækket skål (plastik), og sørg for at al gåsen er nedsænket.
Sæt i køleskabet natten over.
Næste dag skal du fjerne gåsen og komme den i en dehydrator eller ryger. Eller du kan bruge Reveo og springe natten over.