Røget glaseret Kylling rykk Opskrift
Vigtigst af alt: Denne røget glaseret kyllingskydende opskrift indeholder ikke en kur, så glem ikke at bruge den rette mængde kur mod kød.
Ingredients
6 (2 til 3 ounce hver) udbenet, skindfri kyllingebryst
Marinade:
¼ Kop lilla druesirup
2 spsk ris eller hvid eddike
2 spsk tamari eller sojasovs af god kvalitet
2 spsk hvidvin Worcestershire sauce
¼ Kop hakkede ribs
2 tsk løgpulver
2 tsk stødt rød peber
4 (1 gram) pakker kunstigt sødemiddel
1 tsk hvidløgspulver
Preparation
Lilla druesirup:
Placer 1 (12 ounce) dåse lilla druesaft koncentrat i en 10 tommer nonstick stegepande over høj varme. Bring i kog og kog i 5 minutter.
Reducer varmen til medium og fortsæt med at koge, indtil saften er reduceret til 1 kop, cirka 10 minutter mere. På grund af konsistensen af druesaftkoncentratet kan der lejlighedsvis forekomme let vedhæftning, så brug en træske til at tjekke og rydde bunden af stegepanden to eller tre gange under reduktionen. Lad afkøle, læg i en dækket beholder og stil på køl.
Chicken Jerky:
Kom alle ingredienser til marinade i en lille skål og bland det godt sammen til en pasta. Læg kyllingebrystene på en hård overflade, dæk med bagepapir og bank forsigtigt i brysterne, indtil de er ca. ¼ tomme tyk. Jo tyndere kødet er, jo nemmere bliver det at spise senere.
Fjern papiret fra kyllingebrystene, fordel marinaden jævnt mellem dem, og gnid forsigtigt på begge sider. Stil på køl natten over i en tildækket beholder.
Dræn den overskydende væske fra kyllingebrystene og læg dem jævnt rundt om dehydratorbakkerne. Sæt i maskine og dehydrer indtil kyllingen er
kogt og er tørret ud, omkring 20 til 22 timer. I løbet af denne tid skal du vende stykkerne 3 eller 4 gange.