Smoked Harissa Chicken Breast Recipe

Røget Harissa Kyllingebryst Opskrift



Ben-in og hud-on kylling er langt den bedste til rygning. Men nogle gange har du en kræsen eater ved dit bord, eller der er intet andet i køleskabet. Her er en fantastisk løsning: røget Harissa kyllingebryst, der ikke tørrer ud!

Ingredients

6 Kyllingebryst, udbenet og uden skind

3-4 spsk Harissa-pasta (en krydret marokkansk sauce, hvis du ikke er fan af krydderier, kan du også bytte ud med en BBQ-sauce)

Til saltlage:

4 kopper vand

¼ kop kosher salt

3 spsk brun farin

2 spsk chiliflager

Bradley Flavor Bisquettes – Eg

Preparation

Opløs ingredienserne til saltlagen sammen.

Dæk kyllingebryst med lage og stil i køleskabet i minimum 4 timer. Overnatning er bedst!

Forvarm ryger med Oak Flavour Bisquettes til 250°F.

Fjern kyllingen fra saltlage, skyl og dup tør.

Slak kylling i Harissa-pasta.

Ryg i 1-2 timer eller indtil en indre temperatur på 165°F er nået. Når der er gået en time, skal du se den interne temperatur lukke og fjerne den fra rygeren lige før den rammer 165 °F, og det vil være helt rigtigt!

Opskrift af: Lena Clayton