Røget harissa og brunt sukker Kyllingevinger Opskrift
Røget Harissa og Brown Sugar Chicken Wings
Krydret, klistrede vinger er de bedste! For flere vingeopskrifter, prøv Spiced Berbere Wings, marokkanske krydret vinger. Eller karry kyllingevinger med mynte yoghurt dip og røget bøffelvinger.
Bare har masser af servietter rundt.
Ingredients
2 pund kyllingevinger
2 spsk harissa pasta
2 spsk brun farin
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk salt
Bradley Wood Bisquettes
Preparation
Hvis det ønskes, skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.
I en skål blandes harissa-pastaen med farin, hvidløgspulver og salt. Smid vingerne i blandingen, så de er jævnt belagte.
Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisketter efter eget valg.
Læg vinger på rygerstativer (eller på en Magic Mat non-stick måtte på stativerne) og ryg i ca. 2 – 2 ½ time, eller indtil de er gennemstegte.
Fjern vingerne fra rygeren og server.