Smoked High Roller Recipe

Røget Høj rulle Opskrift



Min kone siger undertiden, at mit "for meget" gen er blusset op. Nogle gange har hun ret. Mindre er mere. Men nogle gange, på sjældne tilfælde, er "for meget" aldrig nok. Og baby, dette er det. Denne udstoppede kylling har næsten alt, hvad man kunne forestille sig. Denne kylling har den perfekte blanding af sød honninggrill, flødeost og de tangy smag af peberfrugter og spinat. Sikker på, denne opskrift virker som meget; og det er. Men på den bedst mulige måde. Hvis du leder efter alt for meget, skal du give dette en hvirvel.

Ingredients

1 Lg udbenet kyllingebryst

½ Blok flødeost

4 mini sød peberfrugt

1 kop spinatblade

3 stykker mozzarella pakket ind i prosciutto

Peach jalapeno rib glasur (Kos'Mos BBQ)

Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)

2 spsk smør

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker foldbart bord

Bradley ryger non-stick silikone måtter

Bradley Smoker værktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Indstilling:

Tilberedningstid: 120 minutter

Temp: 226ºF (107.8°C)

Træ: Øl

Røgtid: 120 minutter

Preparation

Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

Hak de søde peberfrugter og spinatblade i små stykker (små nok til at fylde kyllingebrystet med).

Skær flødeosten i lange strimler og stil til side.

Skær forsigtigt i kyllingebrystet og lav en lomme, hvor fyldet skal foregå.

Fyld kyllingen med sød peberfrugt, spinatblade, flødeost, mozzarella indpakket prosciutto, og dæk med krydderier.

Anbring i Bradley Smoker i 2 timer, eller indtil den indre temperatur når 165 graderºF (73.9°C). Tag ud af rygeren og læg kyllingen i en jerngryde. Hælde  kop Jalapeno Peach Glaze på kødet og tilsæt 2 spsk smør til stegepanden for smag. Sæt tilbage i rygeren i yderligere 5 minutter.

Skær op og nyd!

Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa