Røget Høj rulle Opskrift
Min kone siger undertiden, at mit "for meget" gen er blusset op. Nogle gange har hun ret. Mindre er mere. Men nogle gange, på sjældne tilfælde, er "for meget" aldrig nok. Og baby, dette er det. Denne udstoppede kylling har næsten alt, hvad man kunne forestille sig. Denne kylling har den perfekte blanding af sød honninggrill, flødeost og de tangy smag af peberfrugter og spinat. Sikker på, denne opskrift virker som meget; og det er. Men på den bedst mulige måde. Hvis du leder efter alt for meget, skal du give dette en hvirvel.
Ingredients
1 Lg udbenet kyllingebryst
½ Blok flødeost
4 mini sød peberfrugt
1 kop spinatblade
3 stykker mozzarella pakket ind i prosciutto
Peach jalapeno rib glasur (Kos'Mos BBQ)
Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)
2 spsk smør
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley ryger non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 120 minutter
Temp: 226ºF (107.8°C)
Træ: Øl
Røgtid: 120 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Hak de søde peberfrugter og spinatblade i små stykker (små nok til at fylde kyllingebrystet med).
Skær flødeosten i lange strimler og stil til side.
Skær forsigtigt i kyllingebrystet og lav en lomme, hvor fyldet skal foregå.
Fyld kyllingen med sød peberfrugt, spinatblade, flødeost, mozzarella indpakket prosciutto, og dæk med krydderier.
Anbring i Bradley Smoker i 2 timer, eller indtil den indre temperatur når 165 graderºF (73.9°C). Tag ud af rygeren og læg kyllingen i en jerngryde. Hælde ⅓ kop Jalapeno Peach Glaze på kødet og tilsæt 2 spsk smør til stegepanden for smag. Sæt tilbage i rygeren i yderligere 5 minutter.
Skær op og nyd!
Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa