Røget honning krydret Kyllingevinger Opskrift
Gør dig klar til at nyde den ultimative fingerslikkende kyllingevinger, der sprænger med smag. Disse perfekt røgede vinger er belagt i en fristende gnidning med kinesiske 5 krydderi og paprika, der derefter afsluttede med en mundvandet varm sauce glasur lavet med en kombination af varm sauce, fransk dressing, honning og krydderier. Server dem sammen med en cremet blå ostedip og friske grøntsager til en fristende forretter eller hovedret.
Ingredients
2 dusin kyllingevinger
Madolie
125 ml (½ c) varm sauce
125 ml (½ c) Fransk dressing
45 ml (3 spsk) honning
15 Ml (1 spsk) stødt rød peber
3 ml (½ tsk) cayennepeber
3 ml (½ tsk) groftkværnet peber
Gnide:
30 Ml (2 spsk) salt
30 Ml (2 spsk) kinesisk 5 krydderier - lige dele fennikel, kanel, ingefær, stjerneanis og anispeber
30 ml (2 spsk) sukker
15 Ml (1 spsk) paprika
15 Ml (1 spsk) hvidløgssalt
10 ml (2 tsk) cayennepeber
10 ml (2 tsk) stødt sort peber
5 ml (1 tsk) hvidløgspulver
Preparation
Mindst 2 timer før servering blandes gnidningsingredienserne sammen og masseres til vinger. Lægges i plastfolie/pose og stilles på køl. Tag vingerne ud af køleskabet og lad dem stå i 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 100°C (220°F). Placer vingerne på olierede rygerstativer og brug Hickory-smagsbisquetter til at ryge/koge i ca. 2 timer.
Mens vinger ryger, kom varm sauce, fransk dressing, honning, peberflager, cayennepeber og sort peber sammen i en gryde. Bring det til kogepunktet på komfuret, rør af og til. Fjern fra varmen.
At tjene:
Fjern vingerne fra rygeren, når de er kogte, og vend dem med varm sauce. Server med blå ostedip og friske grøntsager.