Røget honning soja Kylling nibler Opskrift
Forbered dig på at forkæle dig med smagfulde og ømme kyllingevinger med en dejlig røget vri. Disse vinger er belagt i en fristende gnidning med kinesisk 5 krydderi, hvidløg og sort peber, og røg derefter til perfektion i Bradley -rygeren for en mundvandsoplevelse. Server dem sammen med en frisk salat og ris til et komplet og tilfredsstillende måltid.
Ingredients
2 dusin kyllingevinger
Madolie
125 ml (½ c) varm sauce
3 spsk honning-sojasauce
15 Ml (1 spsk) stødt rød peber
3 ml (½ tsk) cayennepeber
3 ml (½ tsk) groft kværnet peber
Gnide:
1 spsk salt
30 Ml (2 spsk) kinesisk 5 krydderi (lige dele fennikel, kanel, ingefær, stjerneanis og anispeber)
15 Ml (1 spsk) hvidløgssalt
10 ml (2 tsk) stødt sort peber
5 ml (1 tsk) hvidløgspulver
Preparation
I det mindste dagen før, bland gnidningsingredienserne sammen, og massér dem ind i nibbles.
Læg i plastfolie/pose og stil på køl natten over.
Fjern nibbles fra køleskabet og lad stå i 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).
Placer vingerne på olierede rygerstativer og brug bisquetter med Alder-smag røg i 20 minutter og kog i cirka 2-3 timer.
At tjene:
Fjern nibbles fra rygeren, når den er kogt, og server med frisk salat og ris.