Honey Soy Chicken Nibbles Recipe

Røget honning soja Kylling nibler Opskrift



Forbered dig på at forkæle dig med smagfulde og ømme kyllingevinger med en dejlig røget vri. Disse vinger er belagt i en fristende gnidning med kinesisk 5 krydderi, hvidløg og sort peber, og røg derefter til perfektion i Bradley -rygeren for en mundvandsoplevelse. Server dem sammen med en frisk salat og ris til et komplet og tilfredsstillende måltid.

Ingredients

2 dusin kyllingevinger

Madolie

125 ml (½ c) varm sauce

3 spsk honning-sojasauce

15 Ml (1 spsk) stødt rød peber

3 ml (½ tsk) cayennepeber

3 ml (½ tsk) groft kværnet peber

Gnide:

1 spsk salt

30 Ml (2 spsk) kinesisk 5 krydderi (lige dele fennikel, kanel, ingefær, stjerneanis og anispeber)

15 Ml (1 spsk) hvidløgssalt

10 ml (2 tsk) stødt sort peber

5 ml (1 tsk) hvidløgspulver

Preparation

I det mindste dagen før, bland gnidningsingredienserne sammen, og massér dem ind i nibbles.

Læg i plastfolie/pose og stil på køl natten over.

Fjern nibbles fra køleskabet og lad stå i 30 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 120°C (250°F).

Placer vingerne på olierede rygerstativer og brug bisquetter med Alder-smag røg i 20 minutter og kog i cirka 2-3 timer.

At tjene:

Fjern nibbles fra rygeren, når den er kogt, og server med frisk salat og ris.