Smoked Italiano chicken halves recipe

Røget Italiano kyllinghalver Opskrift



Nyd den lækre smag af vores røget italiano kyllinghalver, tilført aromatiske italienske urter og krydderier, til en mundvandende kulinarisk oplevelse.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) stegekylling skåret i halve

750 Ml (3 c) Italiensk dressing

Gnide:

125 ml (½ c) paprika

45 Ml (3 spsk) groft salt

30 Ml (2 spsk) groftkværnet sort peber

30 Ml (2 spsk) tørret basilikum

15 Ml (1 spsk) tørret timian

15 Ml (1 spsk) tørret oregano

30 Ml (2 spsk) hvidløgspulver

15 Ml (1 spsk) tør sennep

15 Ml (1 spsk) løgpulver

10 ml (2 tsk) cayennepeber

Preparation

Skyl kyllingehalvdelene og dup dem tørre. Krydr med rub på begge sider og lad stå i mindst en time.

Læg kyllingehalvdelene i en plastikpose med 500 ml (2 c) italiensk dressing og stil på køl natten over.

Tag den ud af køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur i 20 minutter.

Kassér den resterende marinade.

Rygemetode:

Forvarm din Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Brug bisquetter med Special Blend-smag, røg/kog kyllingen i ca. 3 timer.

Dryp kyllingen med de resterende 250 ml (1 c) italiensk dressing den sidste time.

Brug et kødtermometer for at sikre dig, at kyllingen er stegt.

At tjene:

Server med en pastaret med tomatsauce og smidt grønt.