Røget Italiano kyllinghalver Opskrift
Nyd den lækre smag af vores røget italiano kyllinghalver, tilført aromatiske italienske urter og krydderier, til en mundvandende kulinarisk oplevelse.
Ingredients
1½ Kg (3 lb) stegekylling skåret i halve
750 Ml (3 c) Italiensk dressing
Gnide:
125 ml (½ c) paprika
45 Ml (3 spsk) groft salt
30 Ml (2 spsk) groftkværnet sort peber
30 Ml (2 spsk) tørret basilikum
15 Ml (1 spsk) tørret timian
15 Ml (1 spsk) tørret oregano
30 Ml (2 spsk) hvidløgspulver
15 Ml (1 spsk) tør sennep
15 Ml (1 spsk) løgpulver
10 ml (2 tsk) cayennepeber
Preparation
Skyl kyllingehalvdelene og dup dem tørre. Krydr med rub på begge sider og lad stå i mindst en time.
Læg kyllingehalvdelene i en plastikpose med 500 ml (2 c) italiensk dressing og stil på køl natten over.
Tag den ud af køleskabet og lad den stå ved stuetemperatur i 20 minutter.
Kassér den resterende marinade.
Rygemetode:
Forvarm din Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Brug bisquetter med Special Blend-smag, røg/kog kyllingen i ca. 3 timer.
Dryp kyllingen med de resterende 250 ml (1 c) italiensk dressing den sidste time.
Brug et kødtermometer for at sikre dig, at kyllingen er stegt.
At tjene:
Server med en pastaret med tomatsauce og smidt grønt.