Røget Italiensk kylling Vinger opskrift
Sage, Oregano og Basil giver et italiensk tip til disse røget kyllingevinger. Forbered gnidningen, gnid dem generøst og læg dem i rygeren. Premium Sage eller Apple Bisquettes fungerer godt.
Ingredients
3 Lb kyllingevinger
Til Ruben:
¼ kop brun farin
2 spsk kosher salt
2 tsk paprika
½ tsk sort peber
1 tsk granuleret eller dehydreret hvidløg
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
Bradley Smoker Premium Sage Bisquettes eller Bradley Apple Flavor Bisquettes
Preparation
Bland alle ingredienserne til rub.
Smid kyllingevingerne i rub og læg vingerne jævnt.
Læg vingerne på en rygerist. Brug Bradley Smoker Magic Mats til at reducere rod.
Røgede vinger ved 225°F med Bradley Premium Sage Bisquettes eller Bradley
Æblesmagsbisquetter, indtil en indre temperatur på 165°F (74°C) er nået.
Opskrift af: Lena Clayton