Smoked Italian Chicken Wings Recipe

Røget Italiensk kylling Vinger opskrift



Sage, Oregano og Basil giver et italiensk tip til disse røget kyllingevinger. Forbered gnidningen, gnid dem generøst og læg dem i rygeren. Premium Sage eller Apple Bisquettes fungerer godt.

Ingredients

3 Lb kyllingevinger

Til Ruben:

¼ kop brun farin

2 spsk kosher salt

2 tsk paprika

½ tsk sort peber

1 tsk granuleret eller dehydreret hvidløg

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret basilikum

Bradley Smoker Premium Sage Bisquettes eller Bradley Apple Flavor Bisquettes

Preparation

Bland alle ingredienserne til rub.

Smid kyllingevingerne i rub og læg vingerne jævnt.

Læg vingerne på en rygerist. Brug Bradley Smoker Magic Mats til at reducere rod.

Røgede vinger ved 225°F med Bradley Premium Sage Bisquettes eller Bradley

Æblesmagsbisquetter, indtil en indre temperatur på 165°F (74°C) er nået.

Opskrift af: Lena Clayton