Røget jalapeño Kyllingelår Opskrift
Denne røget jalapeno kyllinglår opskrift kombinerer røget kylling, bacon, jalapeno, skinke og ost. Et velsmagende klip af kød, kyllingelår er perfekte til rygeren. Du kan betragte disse bundter som lidt vanskelige at lave. Følg dog instruktionerne, og al indsatsen vil betale sig.
Ingredients
16 baconskiver (ca. 1 pund)
8 store skind-on udbenede kyllingelår
Groft salt og friskkværnet sort peber
8 spsk dijonsennep
16 dildsylteskiver
2 Jalapeño chili - skåret i tynde skiver
4 Uns cheddarost - revet
4 Uns kogt skinke i skiver - skåret i skiver
Slagtersnor
Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite
Preparation
På et skærebræt laver du et kryds af 2 stykker bacon; læg det vinkelrette stykke ned først. Placer et udbenet kyllingelår på skæringspunktet mellem baconen med skindsiden nedad. Krydr låret med salt og peber og smør derefter med sennep (ca. 1 spsk). Placer 2 pickles i midten af låret og top med jalapeños, ost og skinke.
Bring siderne af kyllingelåret op over toppings for at lave et pænt bundt. Vend forsigtigt bundtet om, så det vender med skindsiden opad (stadig placeret på skæringspunktet mellem baconen). Bring enderne af baconen op (det vinkelrette stykke først) for at vikle låret. Skub et 18-tommer stykke slagteresnor under kyllingebundtet parallelt med kanten af din arbejdsflade. Bind snoren, som om kyllingen var en pakke (det er det!). Klip de overskydende ender af snoren med en saks.
Sæt din Bradley Smoker op og forvarm til 250°F. Jeg kan godt lide at ryge kyllingen med mesquite.
Anret kyllingelårene med skindsiden opad på ristene. Ryg dem, indtil ydersiden og bacon er brunet, osten er smeltet, og temperaturen i midten når 165°F på et øjeblikkeligt termometer. Det tager omkring 1 til 1½ time. Klip snorene af og fjern dem inden servering.
Opskrift af: Steven Raichlen
Foto udlånt af Richard Dallett