Røget rykk Kylling Caesar Indpakning opskrift
Denne røget Jerk Chicken Caesar Wrap -opskrift er perfekt til snacks, picnic eller en pakket frokost. Saml dem ved at placere nogle skiver kylling og et par skefulde salat i hver indpakning. Rul og server!
Ingredients
4 grønne løg - inklusiv grøn del
2 fed hvidløg
½ tomme stykke ingefær - skrællet
1 Scotch bonnet peberfrugt - med frø
1½ spsk olie
1 spsk sojasovs
Saft af 1 lime
1 spsk brun farin
1 tsk kværnet sort peber
1 tsk allehånde
½ tsk kanel
¼ tsk muskatnød
½ tsk salt
3 Udbenet, skindfri kyllingebryst
6 kopper hakket romainesalat
1-2 tomater, skåret i små stykker
½ sødt løg - i tynde skiver
⅔ Kop Caesar salatdressing
4-6 Wraps
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend
Preparation
Blend de første 13 ingredienser sammen, indtil det er glat, for at lave en jerk marinade blanding.
Fordel jerk marinade blandingen over hele kyllingebrystene, og læg dem på ryger rack.
Indstil rygeren til 250°F ved hjælp af Premium Caribbean Blend Bisquettes.
Røg kyllingebrystene, indtil de når en indre temperatur på 165°F (dette kan tage omkring 2½ – 3 timer).
Lad kyllingebrystene hvile i 10 minutter. Skær dem i ¾ tommer skiver.
Lav salaten ved at smide salat, tomater og løg i skiver med salatdressingen.
Saml wrapsene ved at lægge nogle skiver kylling og et par skefulde salat i hver wrap. Rul og server!
Opskrift af: Steve Cylka