Smoked Jerk Chicken Caesar Wrap

Røget rykk Kylling Caesar Indpakning opskrift



Denne røget Jerk Chicken Caesar Wrap -opskrift er perfekt til snacks, picnic eller en pakket frokost. Saml dem ved at placere nogle skiver kylling og et par skefulde salat i hver indpakning. Rul og server!

Ingredients

4 grønne løg - inklusiv grøn del

2 fed hvidløg

½ tomme stykke ingefær - skrællet

1 Scotch bonnet peberfrugt - med frø

1½ spsk olie

1 spsk sojasovs

Saft af 1 lime

1 spsk brun farin

1 tsk kværnet sort peber

1 tsk allehånde

½ tsk kanel

¼ tsk muskatnød

½ tsk salt

3 Udbenet, skindfri kyllingebryst

6 kopper hakket romainesalat

1-2 tomater, skåret i små stykker

½ sødt løg - i tynde skiver

⅔ Kop Caesar salatdressing

4-6 Wraps

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Blend de første 13 ingredienser sammen, indtil det er glat, for at lave en jerk marinade blanding.

Fordel jerk marinade blandingen over hele kyllingebrystene, og læg dem på ryger rack.

Indstil rygeren til 250°F ved hjælp af Premium Caribbean Blend Bisquettes.

Røg kyllingebrystene, indtil de når en indre temperatur på 165°F (dette kan tage omkring 2½ – 3 timer).

Lad kyllingebrystene hvile i 10 minutter. Skær dem i ¾ tommer skiver.

Lav salaten ved at smide salat, tomater og løg i skiver med salatdressingen.

Saml wrapsene ved at lægge nogle skiver kylling og et par skefulde salat i hver wrap. Rul og server!

Opskrift af: Steve Cylka