Smoked Jerk Turkey Leg

Røget Jerk Turkey Legs Opskrift



Tyrkiets ben trommestikker gør en god erstatning for kyllingelår. En god kilde til protein, denne røget jerk -kalkunbenopskrift er også lækker. Premium Caribbean Blend Bisquettes giver dem en unik smag.

Ingredients

4 trommestikker af kalkunben

4 grønne løg, inklusive den grønne del

2 fed hvidløg

½ tomme stykke ingefær - skrællet

1 skotsk bonnet peber - med frø

1½ spsk olie

1 spsk sojasovs

Saft af 1 lime

1 spsk brun farin

1 tsk kværnet sort peber

1 tsk allehånde

½ tsk kanel

¼ tsk muskatnød

½ tsk salt

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Bland alle ingredienser og krydderier sammen for at skabe en marinadeblanding.

Fordel jerk marinade blandingen over hele kalkunbenene, og læg dem på rygeristen.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Premium Caribbean Blend Bisquettes eller andre valgfrie Bisquette-smag.

Placer kalkunbenene i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 180°F, cirka 3 timer.

Opskrift af: Steve Cylka