Røget Tyrkiet Shepherd's Pie Opskrift
Jeg er en stor fan af Shepherds tærte. Så jeg besluttede at prøve denne røget kalkunhyrds pieopskrift. Det er komfort mad på sit bedste! Dette er en vidunderlig variation ved hjælp af en hickory røget kalkunbryst. Du kan erstatte kylling med kalkunen.
Dette er også en god ide at bruge rester fra din tidligere rygning. For eksempel kan du bruge det mørke kød fra en kylling, du havde røget, eller enhver resterende kylling eller kalkun.
Dette gør et komplet Thanksgiving -måltid i en skive!
Ingredients
1+ Lb tern hickory røget kalkunbryst
1 løg, hakket og sauteret
1 dåse grønne bønner, drænet (14,5 ounce)
2 dåser kondenseret fløde med svampesuppe (10,75 ounce)
2 dåser svampe med væske (4 ounce)
1 Pkg komfurfyld, kalkun eller kylling (eller brug rester af fyld)
12 ounces revet cheddarost (Costco mexicansk stil blanding)
8 kopper kartoffelmos
Preparation
Forvarm Pellet Smoker-Grill eller ovn til 350º F (175ºC)
Fordel farsen i et jævnt lag på bunden af en 9×13 tommer bageform
Top med et lag røget kalkun i tern
Top med sauterede løg og et lag grønne bønner
Bland dåse svampe, med væske, og fløde af svampesuppe
Hæld blandet fløde af svampesuppe over løg/grønne bønne-lagen
Drys gryden med halvdelen af den revne cheddarost
Bland den resterende revne cheddarost og kartoffelmos
Top gryden med kartoffelmos
Prik kartoffelmosen med et par klatter smør
Bages i 45 til 70 minutter, indtil de er gennemvarmede og bobler
Hvil røget kalkun hyrde tærtegryde i 15 minutter før servering