Smoked Turkey Shepherd's Pie Recipe

Røget Tyrkiet Shepherd's Pie Opskrift



Jeg er en stor fan af Shepherds tærte. Så jeg besluttede at prøve denne røget kalkunhyrds pieopskrift. Det er komfort mad på sit bedste! Dette er en vidunderlig variation ved hjælp af en hickory røget kalkunbryst. Du kan erstatte kylling med kalkunen.

Dette er også en god ide at bruge rester fra din tidligere rygning. For eksempel kan du bruge det mørke kød fra en kylling, du havde røget, eller enhver resterende kylling eller kalkun.

Dette gør et komplet Thanksgiving -måltid i en skive!

Ingredients

1+ Lb tern hickory røget kalkunbryst

1 løg, hakket og sauteret

1 dåse grønne bønner, drænet (14,5 ounce)

2 dåser kondenseret fløde med svampesuppe (10,75 ounce)

2 dåser svampe med væske (4 ounce)

1 Pkg komfurfyld, kalkun eller kylling (eller brug rester af fyld)

12 ounces revet cheddarost (Costco mexicansk stil blanding)

8 kopper kartoffelmos

Preparation

Forvarm Pellet Smoker-Grill eller ovn til 350º F (175ºC)

Fordel farsen i et jævnt lag på bunden af en 9×13 tommer bageform

Top med et lag røget kalkun i tern

Top med sauterede løg og et lag grønne bønner

Bland dåse svampe, med væske, og fløde af svampesuppe

Hæld blandet fløde af svampesuppe over løg/grønne bønne-lagen

Drys gryden med halvdelen af den revne cheddarost

Bland den resterende revne cheddarost og kartoffelmos

Top gryden med kartoffelmos

Prik kartoffelmosen med et par klatter smør

Bages i 45 til 70 minutter, indtil de er gennemvarmede og bobler

Hvil røget kalkun hyrde tærtegryde i 15 minutter før servering