Smoked Turkey Legs Recipe

Røget Tyrkiet ben Opskrift



Gør dig klar til at forkæle sig med en finger-slikke fest med disse mundvandende ahorn-glaserede røget kalkunben. Efter et smagfuldt saltlakebad krydret disse mørke og saftige kalkunben med en sød grillgub, der er fagligt røget med æbletræ i Bradley -rygeren og afsluttes med et saftigt lag med grillsauce. Hver bid er en saftig kombination af røgede, søde og velsmagende smag, der efterlader dig, der higer mere.

Ingredients

½ tsk sort peber

1 tsk salt

2 skeer paprika

½ hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

½ kop ahornsirup

4 stykker stor is

1 kop sød barbecue sauce

4 kalkunben

Preparation

Lav en lage af salt, sort, peber, paprika, hvidløgspulver, løgpulver, ahornsirup, og lad det virke i 20 minutter (sørg for, at alt er opløst).

Smid saltlagen i en skål, smid noget is, få det dejligt koldt. Læg derefter dine kalkunben lige i saltlagen. Sørg for, at de alle er helt nedsænket.

Sæt kalkunbenene og lage i køleskabet i mindst tre til fire timer men gerne natten over.

Tag nu kalkunbenene ud af den lage og krydr kalkunbenene med noget sødt grillrude.

Indstil din Bradley-ryger til 320ºF (160°C) ved at bruge æbletræ til at ryge den.

Når kalkunbenene når 165ºF (74°C) indvendigt, skal du tage dem ud og basere dem i noget barbecuesauce.

Læg dem tilbage i Bradley'en i yderligere ti minutter, lad saucen blive fin og klæbet ned til kødet.

Opskrift af: Madlavning Med Ild