Røget Tyrkiet ben Opskrift
Gør dig klar til at forkæle sig med en finger-slikke fest med disse mundvandende ahorn-glaserede røget kalkunben. Efter et smagfuldt saltlakebad krydret disse mørke og saftige kalkunben med en sød grillgub, der er fagligt røget med æbletræ i Bradley -rygeren og afsluttes med et saftigt lag med grillsauce. Hver bid er en saftig kombination af røgede, søde og velsmagende smag, der efterlader dig, der higer mere.
Ingredients
½ tsk sort peber
1 tsk salt
2 skeer paprika
½ hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
½ kop ahornsirup
4 stykker stor is
1 kop sød barbecue sauce
4 kalkunben
Preparation
Lav en lage af salt, sort, peber, paprika, hvidløgspulver, løgpulver, ahornsirup, og lad det virke i 20 minutter (sørg for, at alt er opløst).
Smid saltlagen i en skål, smid noget is, få det dejligt koldt. Læg derefter dine kalkunben lige i saltlagen. Sørg for, at de alle er helt nedsænket.
Sæt kalkunbenene og lage i køleskabet i mindst tre til fire timer men gerne natten over.
Tag nu kalkunbenene ud af den lage og krydr kalkunbenene med noget sødt grillrude.
Indstil din Bradley-ryger til 320ºF (160°C) ved at bruge æbletræ til at ryge den.
Når kalkunbenene når 165ºF (74°C) indvendigt, skal du tage dem ud og basere dem i noget barbecuesauce.
Læg dem tilbage i Bradley'en i yderligere ti minutter, lad saucen blive fin og klæbet ned til kødet.
Opskrift af: Madlavning Med Ild