Røget karry krydret Kyllingevinger med mynte yoghurt dip opskrift
Uimodståelig! De er endnu mere velsmagende end de ser ud.
Ingredients
2 pund kyllingevinger
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
½ tsk hvidløgspulver
¼ tsk ingefær
¼ tsk kanel
⅛ tsk cayennepeber
1 tsk salt
1 tsk hvidt sukker
1 kop almindelig yoghurt
2 spsk frisk mynte - finthakket
2 spsk honning
Preparation
Skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.
Lav curry rub ved at blande spidskommen, koriander, gurkemeje, hvidløgspulver, ingefær, kanel, cayennepeber, salt og sukker sammen. Smid vingerne i karrykrydderierne, så de er jævnt belagte.
Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.
Læg vingerne på rygerriste og ryg i 2-2½ time eller indtil de er gennemstegte.
Mens vingerne ryger, laver du yoghurtsaucen. I en skål blandes yoghurt med hakket frisk mynte og honning. Dæk skålen med plastfolie og stil den i køleskabet indtil servering.
Fjern vingerne fra rygeren og server med yoghurtdippen.