Smoked curry chicken wings recipe

Røget karry krydret Kyllingevinger med mynte yoghurt dip opskrift



Uimodståelig! De er endnu mere velsmagende end de ser ud.

Ingredients

2 pund kyllingevinger

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

1 tsk gurkemeje

½ tsk hvidløgspulver

¼ tsk ingefær

¼ tsk kanel

⅛ tsk cayennepeber

1 tsk salt

1 tsk hvidt sukker

1 kop almindelig yoghurt

2 spsk frisk mynte - finthakket

2 spsk honning

Preparation

Skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.

Lav curry rub ved at blande spidskommen, koriander, gurkemeje, hvidløgspulver, ingefær, kanel, cayennepeber, salt og sukker sammen. Smid vingerne i karrykrydderierne, så de er jævnt belagte.

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.

Læg vingerne på rygerriste og ryg i 2-2½ time eller indtil de er gennemstegte.

Mens vingerne ryger, laver du yoghurtsaucen. I en skål blandes yoghurt med hakket frisk mynte og honning. Dæk skålen med plastfolie og stil den i køleskabet indtil servering.

Fjern vingerne fra rygeren og server med yoghurtdippen.