Herb Smoked Chicken

Urt røget Kylling Opskrift



Basilikum, oregano, persille, timian og rosmarin giver en særlig smag til denne urt røget kylling. Smør hjælper med at holde kyllingen fugtig, mens du ryger. Bedre resultater, hvis du bruger vores Premium Hunter's Blend Bisquettes.

Ingredients

4 Kyllingelår, udbenet, skin-on

Til saltlage:

3½ L (ca. 1 gallon) vand

½ kop kosher salt

½ kop brun farin

Til urtesammensat smør:

¾ Kop smør ved stuetemperatur

Saft og skal af en citron

¼ Kop friske hakkede krydderurter (vi brugte basilikum, oregano, persille, timian og rosmarin; hav det sjovt med det og bland det sammen!)

½ tsk salt

½ tsk sort peber

2 fed hvidløg, hakket

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Hunter's Blend Bisquettes

Preparation

Opløs ingredienser til saltlage.

Lage kylling natten over.

Fjern kyllingen fra saltlage, skyl og dup tør.

Forvarm ryger til 275-300°F med Premium Hunter's Blend Bisquettes.

Læg kyllingen på en rist i en bradepande eller aluminiumsbagning, og læg den derefter i rygeren.

Bland ingredienserne til urtesmør sammen.

Drys kylling med jævne mellemrum med smør.

Ryg i 2-3 timer eller indtil en indre temperatur på 165°F er nået.

Tag den ud af rygeren og pensl med det resterende smør.

Opskrift af: Lena Clayton