Smoked Chicken Quesadilla

Røget Kylling og cheddar Quesadilla opskrift



Meget alsidig, du kan forberede tortilla -skaller flere måder. Prøv dem grillet, på en Panini -presse eller endda på en simpel stegepande. Perfekt til at bruge de røget kyllingrester.

Ingredients

4 Stor mel tortilla

2 kopper røget kyllingekød - i tern

1 rød peber - udkernet og skåret i tern

6 grønne løg - i skiver

2 kopper cheddarost

Preparation

Læg de 4 bløde tortillaskaller på en bageplade.

Saml quesadillaerne ved at lægge en fjerdedel af hver resterende ingrediens – kylling, rød peber, grønt løg og cheddarost på halvdelen af hver tortillaskal. Fold hver tortillaskal over toppings og lav en halvmåneform.

Bages i 375ºF ovnen i cirka 10 minutter, eller indtil tortillaskallen begynder at blive brun og sprød.

Andre madlavningsmetoder:

Der er mange andre måder at tilberede quesadillas på.

Skillet – ved middelhøj varme, læg quesadillaen på panden og kog i et par minutter. Vend quesadillaen og kog yderligere et par minutter.

Panini Press – Sæt paninipressen på medium høj varme. Placer så mange quesadillaer, som der er plads til i paninipressen. Luk låget og kog i cirka 5-7 minutter.

Grill – Sæt grillen på medium høj varme, ca 400-450ºF. Placer quesadillaerne på grillen og steg i ca. 4-5 minutter på hver side, eller indtil peberfrugten og løgene er bløde, og grillens forkulningsmærker er synlige.