Røget Kylling og cheddar Quesadilla opskrift
Meget alsidig, du kan forberede tortilla -skaller flere måder. Prøv dem grillet, på en Panini -presse eller endda på en simpel stegepande. Perfekt til at bruge de røget kyllingrester.
Ingredients
4 Stor mel tortilla
2 kopper røget kyllingekød - i tern
1 rød peber - udkernet og skåret i tern
6 grønne løg - i skiver
2 kopper cheddarost
Preparation
Læg de 4 bløde tortillaskaller på en bageplade.
Saml quesadillaerne ved at lægge en fjerdedel af hver resterende ingrediens – kylling, rød peber, grønt løg og cheddarost på halvdelen af hver tortillaskal. Fold hver tortillaskal over toppings og lav en halvmåneform.
Bages i 375ºF ovnen i cirka 10 minutter, eller indtil tortillaskallen begynder at blive brun og sprød.
Andre madlavningsmetoder:
Der er mange andre måder at tilberede quesadillas på.
Skillet – ved middelhøj varme, læg quesadillaen på panden og kog i et par minutter. Vend quesadillaen og kog yderligere et par minutter.
Panini Press – Sæt paninipressen på medium høj varme. Placer så mange quesadillaer, som der er plads til i paninipressen. Luk låget og kog i cirka 5-7 minutter.
Grill – Sæt grillen på medium høj varme, ca 400-450ºF. Placer quesadillaerne på grillen og steg i ca. 4-5 minutter på hver side, eller indtil peberfrugten og løgene er bløde, og grillens forkulningsmærker er synlige.