Smoked Chicken Recipe and Side Fruit Salad

Røget Kylling Opskrift og sidefrugtsalatopskrift



Prøv vores lækre røget kylling parret med en forfriskende frugtsalatvridning til et tilfredsstillende og smagfuldt måltid.

Ingredients

4 udbenet/skindfri kyllingebryst

Grønne til præsentation

Gnide:

15 Ml (1 spsk) karrypulver

3 Ml (½ tsk) hver spidskommen, koriander og salt

Salat:

250 Ml (1 c) hakket rødløg

90 Ml (⅓ c) kokosnød i flager

90 ml (⅓ c) gule rosiner

250 ml (1 c) røde eller grønne druer uden kerner

125 Ml (½ c) mayonnaise

125 ml (½ c) almindelig yoghurt

30 Ml (2 spsk) flydende honning

8 Ml (½ spsk) frisk citronsaft

22 Ml (1½ spsk) karrypulver

60 Ml (¼ c) skivede mandler

Preparation

Bland rub ingredienserne sammen og gnid ind i kyllingebrystene.

Dæk til og stil på køl i mindst to timer.

Tag kyllingebryst ud af køleskabet og lad det stå i cirka 30 minutter.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Røg/tilbered kyllingebrystene med pecan-smagsbisquetter, indtil de er færdige i cirka 1 til 1-1/2 time, og sørg for at tjekke med et kødtermometer.

At tjene:

Skær kyllingen i mundrette stykker og kom i en stor skål med løg, kokos og rosiner.

I en lille skål blandes mayonnaise, yoghurt, honning, citronsaft og karry sammen.

Tilsæt dressingblandingen til kyllingen og stil på køl i mindst en time.

Lige inden servering tilsættes druer og mandler til salaten. Server på en bund af grønt.