Røget Kylling Opskrift og sidefrugtsalatopskrift
Prøv vores lækre røget kylling parret med en forfriskende frugtsalatvridning til et tilfredsstillende og smagfuldt måltid.
Ingredients
4 udbenet/skindfri kyllingebryst
Grønne til præsentation
Gnide:
15 Ml (1 spsk) karrypulver
3 Ml (½ tsk) hver spidskommen, koriander og salt
Salat:
250 Ml (1 c) hakket rødløg
90 Ml (⅓ c) kokosnød i flager
90 ml (⅓ c) gule rosiner
250 ml (1 c) røde eller grønne druer uden kerner
125 Ml (½ c) mayonnaise
125 ml (½ c) almindelig yoghurt
30 Ml (2 spsk) flydende honning
8 Ml (½ spsk) frisk citronsaft
22 Ml (1½ spsk) karrypulver
60 Ml (¼ c) skivede mandler
Preparation
Bland rub ingredienserne sammen og gnid ind i kyllingebrystene.
Dæk til og stil på køl i mindst to timer.
Tag kyllingebryst ud af køleskabet og lad det stå i cirka 30 minutter.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellem 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Røg/tilbered kyllingebrystene med pecan-smagsbisquetter, indtil de er færdige i cirka 1 til 1-1/2 time, og sørg for at tjekke med et kødtermometer.
At tjene:
Skær kyllingen i mundrette stykker og kom i en stor skål med løg, kokos og rosiner.
I en lille skål blandes mayonnaise, yoghurt, honning, citronsaft og karry sammen.
Tilsæt dressingblandingen til kyllingen og stil på køl i mindst en time.
Lige inden servering tilsættes druer og mandler til salaten. Server på en bund af grønt.