Smoked chicken and corn chowder

Røget Kylling og majs Chowder opskrift



Denne røget kylling og majs -chowder med mørkyllingstykker, kartofler og frosset majs fremstiller i en utrolig trøstende suppe. Det er så let at forberede, at du ikke kan gå galt med det.

Ingredients

10 kopper vand

1 røget kyllingeskrog

1 laurbærblad

3 fed hvidløg

1 lille løg - pillet og skåret i tern

1 rød peber, udkeret og skåret i tern

4 mellemstore kartofler - skrællet og skåret i tern

2 kopper frisk eller frossen majs

2 kopper røget kyllingekød - i tern

1 tsk salt

½ tsk sort peber

¼ tsk tør timian

½ tsk paprika

½ tsk gurkemeje

1½ kopper 10% fløde

Preparation

I en stor hollandsk ovn eller gryde tilsættes vand, røget kyllingeskrog, laurbærblad og hvidløgsfed. Bring det i kog og sænk derefter varmen til et simre. Lad det simre i cirka 1 ½ - 2 timer for at udvikle en dejlig bouillon. Si bouillonen og kassér skrog, laurbærblad og hvidløg.

Hæld 6-7 kopper bouillon tilbage i gryden sammen med løg, rød peber, kartofler og majs.

Bring suppen i kog igen og sænk derefter varmen til et simre. Lad suppen simre i cirka 20 eller indtil kartoflerne i tern er bløde.

Rør røget kylling i tern, krydderier og fløde. Lad suppen simre i cirka 15 minutter mere.

Serveres varm.