Røget Kylling og majs Chowder opskrift
Denne røget kylling og majs -chowder med mørkyllingstykker, kartofler og frosset majs fremstiller i en utrolig trøstende suppe. Det er så let at forberede, at du ikke kan gå galt med det.
Ingredients
10 kopper vand
1 røget kyllingeskrog
1 laurbærblad
3 fed hvidløg
1 lille løg - pillet og skåret i tern
1 rød peber, udkeret og skåret i tern
4 mellemstore kartofler - skrællet og skåret i tern
2 kopper frisk eller frossen majs
2 kopper røget kyllingekød - i tern
1 tsk salt
½ tsk sort peber
¼ tsk tør timian
½ tsk paprika
½ tsk gurkemeje
1½ kopper 10% fløde
Preparation
I en stor hollandsk ovn eller gryde tilsættes vand, røget kyllingeskrog, laurbærblad og hvidløgsfed. Bring det i kog og sænk derefter varmen til et simre. Lad det simre i cirka 1 ½ - 2 timer for at udvikle en dejlig bouillon. Si bouillonen og kassér skrog, laurbærblad og hvidløg.
Hæld 6-7 kopper bouillon tilbage i gryden sammen med løg, rød peber, kartofler og majs.
Bring suppen i kog igen og sænk derefter varmen til et simre. Lad suppen simre i cirka 20 eller indtil kartoflerne i tern er bløde.
Rør røget kylling i tern, krydderier og fløde. Lad suppen simre i cirka 15 minutter mere.
Serveres varm.