chicken sausages on rack

Røget Kylling og salvie Pølseopskrift



Denne røget kylling og salviepølse opskrift bruger kun salvie, allspice, salt og peber sammen med malet kyllingekød. Det er perfekt til rygeren og gør en fremragende morgenmadspølse.

Ingredients

2 Lb. malet kyllingebryst

1 lille æble, hakket

¼ Kop frisk salvie, finthakket

¼ tsk stødt allehånde

2 tsk salt

½ tsk sort peber

Svinetarm

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Salvie eller Æble

Preparation

Bland den malede kylling og alle krydderierne sammen.

Læg svinetarmen i blød i koldt ferskvand i 30 minutter.

Skyl huset med vand.

Stuff casing og twist off links.

Forvarm ryger til 225-250°F.

Hæng pølser og ryg med Premium Sage Bisquettes (eller Apple Flavour Bisquettes), indtil en indre temperatur på 165°F er nået.

Opskrift af: Lena Clayton