Smoked Chicken Bone Broth Recipe

Røget Kyllingbenbuljong Opskrift



Du har røget en fantastisk kylling i din Bradley -ryger, og det er blevet nydt af alle ved bordet ... men hvad gør du med knoglerne, efter at de er blevet plukket rent? Hvorfor ikke lave den bedste røget kyllingbenbuljong, som penge kan købe?! Nu sker det!

Ingredients

1 kyllingeskrog fra en røget kylling eller en hvilken som helst stegt kylling

1 løg – halveret

4 fed hvidløg

2 gulerødder - groft hakket

2 Selleristænger eller hjerte af en stilk – groft hakket

Lille håndfuld frisk koriander

2” stykke ingefær – skrællet

Til simringen:

5 peberkorn

½ tsk gurkemeje

2 laurbærblad

Lille bundt frisk timian

16 kopper koldt vand

Salt og peber (hvis du ønsker det)

Preparation

Start din Bradley Smoker til 300ºF (148,9ºC), ved hjælp af Apple eller Mesquite, og indstil tiden til 1 time og 20 min. Hak dine grøntsager og læg dem på en rist. Brug nu noget folie til at skabe en flad overflade med en kant for at fange eventuel saft på en anden rist, og placer alle knoglerne og stumperne fra din Bradley Smoked Chicken Carcass. Spred dem ud, så de alle kan få lidt mere røg. Læg den i den forvarmede ryger og lad den stå, indtil tiden er gået.

Når ingredienserne er klar til at komme ud af rygeren, trækker du dem og hælder det hele i en stor gryde. Fyld med det kolde vand og dine kogende ingredienser. Bring til en lille, men stadig boblende simre på komfuret og læg låg på. Nu, her er nøglen. Tid. Lad dette simre i alt fra 6 timer til 24 timer! Jo længere tid det går, skabes en dybere smag, og flere næringsstoffer kan trækkes fra knoglernes marv.

Når du har kogt til det ønskede tidspunkt, skal du slukke for komfuret og lade kyllingebensbouillonen køle lidt af. Når det er afkølet, flyt bouillonen over i en anden ren gryde med en pastasi. Smid alle de ingredienser ud, der er blevet siet. De har gjort deres arbejde. Nu, oprydningsdelen til bouillonen. I en fin rodesi, foret med ostelærred, tilbageholdes bouillonen for at fange alle de fine partikler af urter og peberkorn. Du vil stå tilbage med en smuk guldbensbouillon.

Tips til opbevaring:

Opbevares i køleskabet i højst 5 dage. Jeg er sikker på, at du vil bruge det i supper og endda drikke om morgenen.

Hvis du gerne vil fryse det: Hæld 2 kopper bouillon i en dobbeltlås frysepose. Mærk det og hvor meget der er i det. Det vil hjælpe at vide, hvad det er senere! I din fryser, læg en bageplade fladt og poserne med bouillon. De fryser fladt og gør det nemmere at opbevare!

Du kan også gøre den holdbar ved at konservere fonden. Følg de korrekte sundhedsretningslinjer, kan din bouillon i rene krukker og koge i den anviste tid.

Opskrift af: Cory Walby – lørdag aften testkøkken