Røget Landskylling Opskrift
Landskylling går vidunderligt med mosede eller franske stegte kartofler, coleslaw og ærter.
Prøv at ryge en blanding af løg og svampe i den sidste time med kyllingen til en dejlig sideskål. Eller langsomt røget løg og svampe, indtil de er gennemskinnelige og ømme. Tilsæt mel og kyllingebuljong til en god smagende sauce.
Ingredients
En 1 til 1,5 kg (2 til 3 lb) kylling i kvarte
Marinade:
500 ml (2 c) æbleeddike
250 ml (1 c) salatolie
5 ml (1 tsk) hvid peber
5 ml (1 tsk) salt
15 Ml (1 spsk) krydderblanding
15 Ml (1 spsk) hvidløgspulver
1 æg
Preparation
Bland marinadeingredienserne i en mellemstor skål.
Læg kyllingen i et lavt fad og hæld marinaden over.
Dæk til og stil på køl natten over af og til vend kyllingestykker.
Rygemetode:
Brug bisquetter med æblesmag til at bringe din Bradley Smoker til omkring 100°C (220°F).
Fjern kyllingen fra marinaden og læg den på stativer i rygeren.
Sørg for at bruge et kødtermometer, varm røg kylling ved mellem 100°C til 120°C (220°F til 250°F), indtil kyllingen er gennemstegt, cirka 2 til 3 timer.