Smoking Moroccan chicken wings

Røget marokkansk krydret Kyllingevinger Opskrift



Leder du efter en fingerfriday aften finger mad? Denne røget marokkanske krydret kyllingevinger rammer stedet.

Ingredients

2 pund kyllingevinger

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

1 tsk paprika

½ tsk stødt kardemomme

½ tsk stødt kanel

½ tsk stødt nelliker

½ tsk stødt muskatnød

¼ tsk cayennepeber

1 tsk salt

1 tsk hvidt sukker

Preparation

Skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.

Lav den marokkanske rub ved at blande spidskommen, koriander, paprika, stødt kardemomme, stødt kanel, stødt nelliker, stødt muskatnød, cayennepeber, salt og sukker sammen. Smid vingerne i krydderierne, så de er jævnt belagt.

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.

Læg vingerne på rygerriste og ryg i 2-2½ time eller indtil de er gennemstegte.

Fjern vingerne fra rygeren og server.