Røget marokkansk krydret Kyllingevinger Opskrift
Leder du efter en fingerfriday aften finger mad? Denne røget marokkanske krydret kyllingevinger rammer stedet.
Ingredients
2 pund kyllingevinger
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk paprika
½ tsk stødt kardemomme
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt nelliker
½ tsk stødt muskatnød
¼ tsk cayennepeber
1 tsk salt
1 tsk hvidt sukker
Preparation
Skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.
Lav den marokkanske rub ved at blande spidskommen, koriander, paprika, stødt kardemomme, stødt kanel, stødt nelliker, stødt muskatnød, cayennepeber, salt og sukker sammen. Smid vingerne i krydderierne, så de er jævnt belagt.
Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.
Læg vingerne på rygerriste og ryg i 2-2½ time eller indtil de er gennemstegte.
Fjern vingerne fra rygeren og server.