Røget og udstoppet Kyllingrulle Opskrift
Fyldte kyllingrulle er en fantastisk buffet eller picnicartikel, da gæsterne kan hjælpe sig selv med skiver!
Ingredients
1 kg (2 lb) udbenet kyllingebryst
500 Ml (2 c) friske champignon i skiver
3 grønne løg - finthakket
1 mellemstor gulerod - finthakket
1 Stilk selleri - finthakket
30 ml (2 spsk) smør
Salt, peber og fjerkrækrydderi efter smag
15 Ml (1 spsk) frisk citronsaft
2 skiver brød - i tern
1 mellemstor tomat - kernet og skåret i tern
Preparation
Butterfly kyllingebrystet og bank med en hammer.
Svits champignon, løg, gulerod og selleri i smørret.
Tilsæt krydderier og citronsaft.
I en lille skål blandes brød, tomater og sauterede grøntsager sammen.
Fordel over det 'sommerfuglede' kød.
Gnid huden med yderligere citronsaft.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 90°C til 100°C (190°F til 220°F).
Placer kyllingerulle på en olieret rist i den øverste halvdel af Bradley Smoker.
Røgkoge med bisquetter med speciel blandingssmag i 5 til 6 timer, eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 82°C. Tilberedningstiderne vil variere afhængigt af vind- og vejrforhold.