Smoked And Stuffed Chicken Roll

Røget og udstoppet Kyllingrulle Opskrift



Fyldte kyllingrulle er en fantastisk buffet eller picnicartikel, da gæsterne kan hjælpe sig selv med skiver!

Ingredients

1 kg (2 lb) udbenet kyllingebryst

500 Ml (2 c) friske champignon i skiver

3 grønne løg - finthakket

1 mellemstor gulerod - finthakket

1 Stilk selleri - finthakket

30 ml (2 spsk) smør

Salt, peber og fjerkrækrydderi efter smag

15 Ml (1 spsk) frisk citronsaft

2 skiver brød - i tern

1 mellemstor tomat - kernet og skåret i tern

Preparation

Butterfly kyllingebrystet og bank med en hammer.

Svits champignon, løg, gulerod og selleri i smørret.

Tilsæt krydderier og citronsaft.

I en lille skål blandes brød, tomater og sauterede grøntsager sammen.

Fordel over det 'sommerfuglede' kød.

Gnid huden med yderligere citronsaft.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 90°C til 100°C (190°F til 220°F).

Placer kyllingerulle på en olieret rist i den øverste halvdel af Bradley Smoker.

Røgkoge med bisquetter med speciel blandingssmag i 5 til 6 timer, eller indtil et øjeblikkeligt termometer viser 82°C. Tilberedningstiderne vil variere afhængigt af vind- og vejrforhold.