Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla

Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla Recipe



This a a great opportunity to show your abilities as a smoker. To prepare this Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla recipe, use some smoked chicken you have. For that extra smoky flavour try smoked cheddar cheese.

Ingredients

4 bløde mel tortillas

8 spsk flødeost

8 spsk salsa

2 kopper røget kyllingebryst i tern

2 Jalapeno peberfrugter - udkernet og hakket

¾ Kop revet cheddarost - for den ekstra røgede smag prøv røget cheddarost

¾ Kop revet Monterey Jack ost

Preparation

Læg de 4 bløde tortillaskaller på en bageplade.

Saml quesadillaerne ved at placere en fjerdedel af hver resterende ingrediens.

Fordel 2 spsk flødeost på halvdelen af hver tortillaskal. Fordel 2 spsk salsa oven på flødeosten.

Fordel de resterende ingredienser jævnt oven på salsaen og flødeosten.

Fold hver tortillaskal over toppings og lav en halvmåneform.

Bages i en 375°F ovn i cirka 10 minutter, eller indtil tortillaskallen begynder at brune/sprød og osten er smeltet.

Opskrift af: Steve Cylka