Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla Recipe
This a a great opportunity to show your abilities as a smoker. To prepare this Smoked Cheesy Chicken and Salsa Quesadilla recipe, use some smoked chicken you have. For that extra smoky flavour try smoked cheddar cheese.
Ingredients
4 bløde mel tortillas
8 spsk flødeost
8 spsk salsa
2 kopper røget kyllingebryst i tern
2 Jalapeno peberfrugter - udkernet og hakket
¾ Kop revet cheddarost - for den ekstra røgede smag prøv røget cheddarost
¾ Kop revet Monterey Jack ost
Preparation
Læg de 4 bløde tortillaskaller på en bageplade.
Saml quesadillaerne ved at placere en fjerdedel af hver resterende ingrediens.
Fordel 2 spsk flødeost på halvdelen af hver tortillaskal. Fordel 2 spsk salsa oven på flødeosten.
Fordel de resterende ingredienser jævnt oven på salsaen og flødeosten.
Fold hver tortillaskal over toppings og lav en halvmåneform.
Bages i en 375°F ovn i cirka 10 minutter, eller indtil tortillaskallen begynder at brune/sprød og osten er smeltet.
Opskrift af: Steve Cylka