Røget ristet rock Cornish Game Hens Opskrift
Ingredients
3 til 4 hele Rock Cornish Vildthøns
1 dåse ansjos eller ansjospasta
250 g (½ lb) smør
4 store fed knust hvidløg
Olivenolie
4 kviste frisk rosmarin
Preparation
Bland hvidløg og smør i en lille glasskål og lad det stivne.
Læg ansjoserne og en lige stor mængde hvidløgssmør i de korniske vildthøns.
Læg rosmarinen på fuglene og bind fuglene individuelt med kogesnor.
Pensl hønsene med olivenolie og læg dem på rygerriste.
Rygemetode:
Forvarm Bradley Smoker til cirka 250ºF grader.
Brug kirsebærsmagsbisquetter til at placere fugle i Bradley Smoker.
Afhængigt af vejrforholdene skal fuglene tilberedes på omkring 3 til 4 timer.
Tjek med et øjeblikkeligt termometer. Hvis du ønsker en let røgsmag, skal du slukke for røggeneratoren efter 1 til 2 timer.
At tjene:
Dette er et rigt måltid, og du vil opdage, at to personer nemt kunne dele en fugl.
Ledsager med en delikat og let grøntsagsret, såsom asparges eller en salat af blandet grønt, sammen med en rispilaf eller hvidløgskartoffelmos.