Røget salt og peber Kyllingevinger Opskrift
En meget enkel og let opskrift. Disse røget salt og peber kyllingevinger vil smage bedre, hvis du ryger dem ved hjælp af vores premium salvie bisquettes.
Ingredients
2 pund kyllingevinger
1 spsk salt
2 tsk kværnet sort peber
Bradley Flavor Bisquettes - Ahorn eller Premium Sage Bisquettes
Preparation
Hvis det ønskes, skær hver kyllingevinge i tre portioner: drumette, midterste portion og spids. Kassér spidsen af vingerne og læg de øvrige portioner i en stor skål.
Drys vingerne med salt og peber, så de er jævnt belagt.
Indstil ryger til 250°F ved at bruge træbisketter efter eget valg. Vi anbefaler Ahorn- eller Premium Sage Bisquettes.
Læg vingerne på rygerstativerne og ryg i ca. 2 - 2½ time, eller indtil de er gennemstegte.
Fjern vingerne fra rygeren og server.
Opskrift af: Steve Cylka