Smoked Brine Chicken Recipe

Røget saltvand Kylling Opskrift



Denne super lette røget saltvandskylling får dig til at undre dig over, hvorfor du aldrig har gjort den før! Denne lækre, saftige, omkostningseffektive røget saltvandskyllingopskrift får dig til at ønske dig mere!

Ingredients

 Citron-urter kyllingelage:

4 citroner - i skiver

1½ kosher salt

6 friske persillekviste

6 friske timiankviste

4 friske rosmarinkviste

4 laurbærblade

Tør gnidning:

3 spsk sød paprika

2 spsk granuleret hvidløg

2 spsk løgpulver

1 spsk tør oregano

1 spsk tør timian

1 spsk tør persille

1 spsk kosher salt

1 spsk sort peber

3 hele kyllinger

Preparation

Grib en kæmpe skål (den skål, der kan rumme 1 liter vand) og tilsæt vand, 4 skiver citroner, kosher salt, persillekviste, friske timiankviste, laurbærblade og friske rosmarinkviste og bland alle ingredienserne sammen.

Grib en anden skål (helst 22 liter) og fyld skålen med din lage og dump dine hele tre kyllinger i saltlageskålen.

Når kyllingen har marineret i vandet i cirka en time, tages kyllingen ud og lægges på silkepapir til tørre. Bank forsigtigt kyllingerne med silkepapir og bind bunden af kyllingelårene med noget reb eller tråd.

Placer dine tre kyllinger på en rist og læg dem i din Bradley-ryger. Sæt temperaturen på 350ºF (177°C) i 25-30 minutter. Når først din kylling har en gyldenbrun farve, ved du, at den er færdig!

Opskrift af: Grill Hunter - Max