Smoked Butterflied, Bacon Weave Chicken Recipe

Røget sommerflied, Bacon væver kylling Opskrift



Sommerflied hele organisk kylling, lagt fladt, dækket med vævede baconstrimler. Røg derefter den på en rist i en tønde ryger.

Ingredients

1-4 Lb økologisk kylling

1 Lb af din yndlingssmagsbacon

Salt

Peber

Smør

Preparation

Læg kyllingen på et stort skærebræt eller bageplade. (Husk at vaske alle redskaber og skærebrætter inden genbrug). Vask og skyl kyllingen. Lad dryppe af og tørre med køkkenrulle.

Læg brystet ned på bakken eller skærebrættet. Brug fjerkræsaks eller en tung kniv (savtakket fungerer godt her) og skær gennem ribbenene og hofteleddene langs rygraden gennem vingerne, på begge sider. Fjern rygraden og gem eventuelle rester til lager. (Placer rester i en stor baggie i fryseren til en senere dato.)

Skær forsigtigt brynjen langs dens længde, og tryk derefter kyllingen flad, så brynjen knækkes. Salt og peber hulrummet, vend og gnid toppen af kyllingen med blødt smør. Salt og peber. Saml derefter vævet rå bacon ovenpå, så det dækker. Der er adskillige internetsider, du kan besøge for at få instruktioner.

Placer skindsiden (baconsiden) opad på en grill og riv den over en medium temp ild i en ryger. (Anbefal temperatur ikke meget lavere end 250ºF (121°C) for at tilberede baconen.) Dæk og ryg til baconen er sprød og mørk, og kyllingens indre temperatur er 180 graderºF (82°C).

Fjern, telt med folie, hvil i 30 minutter, og skær ud.