Røget Crispy kyllingelår Opskrift
Så det er lørdag eftermiddag, og jeg går over de ugentlige pligter. Og hvorfor ikke kombinere disse pligter med noget, jeg virkelig elsker at gøre: kog og spis (ok og drikke). Så i stedet for at gå til KFC har jeg forberedt min røget sprøde kyllinglår opskrift.
Ingredients
To pund kyllingelår, der kan være udbenet eller udbenet
0,25 pund bacon
To spsk chili
To spsk hvidløgssalt
Et forårsløg hakket
En kop Panko-krummer
Et æg
To spsk Bradley ahornsirup
Preparation
Brug ahorntræ, koldrøg kyllingelårene i en time. I en skål blandes bacon, chili, forårsløg og Panko-krummer i en blender, indtil blandingen er ensartet.
Bland det sammenpiskede æg med to spsk Bradley ahornsirup og dyp de koldrøgede kyllingelår i blandingen og overtræk det med bacon Panko-blandingen.
Efter ovntemperaturen når 400 F, kog i cirka 30 minutter eller indtil færdig. Til sidst ryger du dem i cirka 1,5 time.