Smoked Crispy Chicken Thighs Recipe

Røget Crispy kyllingelår Opskrift



Så det er lørdag eftermiddag, og jeg går over de ugentlige pligter. Og hvorfor ikke kombinere disse pligter med noget, jeg virkelig elsker at gøre: kog og spis (ok og drikke). Så i stedet for at gå til KFC har jeg forberedt min røget sprøde kyllinglår opskrift.

Ingredients

To pund kyllingelår, der kan være udbenet eller udbenet

0,25 pund bacon

To spsk chili

To spsk hvidløgssalt

Et forårsløg hakket

En kop Panko-krummer

Et æg

To spsk Bradley ahornsirup

Preparation

Brug ahorntræ, koldrøg kyllingelårene i en time. I en skål blandes bacon, chili, forårsløg og Panko-krummer i en blender, indtil blandingen er ensartet.

Bland det sammenpiskede æg med to spsk Bradley ahornsirup og dyp de koldrøgede kyllingelår i blandingen og overtræk det med bacon Panko-blandingen.

Efter ovntemperaturen når 400 F, kog i cirka 30 minutter eller indtil færdig. Til sidst ryger du dem i cirka 1,5 time.